Cine este Natalia Duminică de la Survivor. Părinții au divorțat și nu mai vorbește cu tatăl ei

Publicat pe

Cine este Natalia Duminică de la Survivor. A trecut deja o lună de la începerea noului sezon de la Survivor România, iar concurenții din cele două echipe au pierdut deja colegi. Astfel, după mai multe eliminări, a venit momentul să apară noi concurenți. Cea care a pășit în echipa Faimoșilor este Natalia Duminică, dansatoarea cu o poveste de viață absolut impresionată. Părinții ei au divorțat, iar Natalia nu mai vorbește cu tatăl ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Natalia Duminică de la Survivor. Telespectatorii au avut parte de o surpriză în ediția de duminică, 13 februarie, de la Survivor. Noi concurenți au pășit în Republica Dominicană, doi făcând parte din echipa Faimoșilor. Este vorba de Natalia Duminică și Marian Drăgulescu.

Cine este Natalia Duminică de la Survivor. Părinții au divorțat și nu mai vorbește cu tatăl eiCine este Natalia Duminică de la Survivor. Părinții au divorțat și nu mai vorbește cu tatăl ei

Imediat după ce Daniel Pavel a făcut anunțul cel mare, concurenta s-a prezentat și a oferit primele detalii despre ea. Este de profesie danstoare, dar are și o poveste de viață absolut impresionantă. Iată cine este în realitate Natalia Duminică. S-a apucat de dansuri de mică și a fost crescută doar de mama ei. Părinții ei au divorțat când ea avea doar patru ani, iar Natalia nu mai vorbește cu tatăl ei.

Citește și: Zmărăndescu este apărat de soție, după ce a atacat două Războinice:'E junglă, trebuie să supraviețuim'

Citește și: Emil Rengle, atac dur la adresa lui Zmărăndescu, la Survivor:'Lupul ăsta bătrân e un om pervers'

Citește și: Face nuntă Laurette cu fotbalistul Magaye Gueye?Vedeta s-a dat de gol

Citește și: Corina Chiriac primește o pensie infimă după zeci de ani de carieră în muzică:'Dacă bănuiam ce vremuri vin…'

Cine este Natalia Duminică de la Survivor

A trecut o lună de la momentul în care Faimoșii si Războinicii au acceptat cea mai puternică provocare: participarea la Survivor Romania. Echipele au pierdut deja concurenți și, astfel, după mai multe eliminări, Daniel Pavel a făcut anunțul momentului. Venirea unor noi concurenți în Republica Dominicană.

În ediția de duminică seară, 13 februarie, telespectatorii au putut face cunoștință cu noii participanți. Doi concurenți au pășit în echipa Faimoșilor, Natalia Duminică și Marian Drăgulescu.

Natalia Duminică de la Survivor nu este străină de micul ecran, întrucât a mai făcut parte din două proiecte de televiziune. Natalia Duminică a mai participat la Românii au talent cu un număr excepțional de dans.

Faimoasa are 31 de ani și s-a născut în Chișinău, Republica Moldova. Pasiunea pentru dans a descoperit-o de la o vârstă destul de fragedă și a fost tot timpul încurajată de mama ei să meargă mai departe pe acest drum.

Natalia Duminică de la Survivor spunea că provine dintr-o familie de dansatori, întrucât și mama ei, Aliona Duminică, este pasionată de această formă de artă.

Noi suntem o familie de dansatori, din mamă-n fiica ne-am ocupat cu dansul, pasiune împărtaşită de către toţi membri familiei noastre, pe care sper să o pot trece mai departe copiilor şi, de ce nu, nepoţilor mei. Numele meu este Natalia Duminică, sunt născută pe 8 Aprilie, 1990, în Chişinău. Mi-am dedicat viaţa artei şi cu asta mă şi ocup, la fel și mama mea care mă sprijină în activitățile mele și desigur mă încurajează cum poate și cum știe ea mai bine', povestea Natalia Duminică.

Are o poveste de viață impresionantă. Natalia Dumunică nu mai vorbește cu tatăl ei

Noua concurentă din echipa Faimoșilor are o poveste de viață impresionantă. Părinții eu s-au despărțit atunci când ea avea doar patru ani, iar de atunci nu a mai ținut legătura cu tatăl ei, care este de profesie artist.

Mama mea Aliona Duminică este de profesie coregraf și după un șir de ani în care a dansat, a decis să-și deschidă școală proprie de Belly Dance! Părinții mei sunt dansatori, au lucrat împreună într-un colectiv unde s-au și cunoscut. S-au despărțit când eu aveam 4 ani. Tatăl meu este încă artist și cântă folclor. Nu mai păstrez legătura cu el', a dezvăluit Natalia Duminică.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter