Emil Rengle, atac dur la adresa lui Zmărăndescu, la Survivor: "Lupul ăsta bătrân e un om pervers"

Publicat pe

Tabăra Faimoșilor a demonstrat că Survivor România nu este doar despre putere și supraviețuire, ci să reziști discuțiilor din echipă. Diferențele de opinii, de vârstă și de interese i-au determinat pe concurenții din echipa Faimoșilor să își arunce cuvinte grele. De această dată, protagoniștii sunt Emil Rengle și Zmărândescu. Dansatorul l-a atacat dur pe luptătorul MMA.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Faimoșii se bucură pentru că și în echipa Războinicilor certurile au început să apară, deși nici în echipa lor, situația nu este liniștită. Încă de la începutul concursului, în tabăra Faimoșilor au intervenit discuții între concurenți. Aceștia au recunoscut, într-un final, că există două tabere în grupul lor.

Emil Rengle, atac dur la adresa lui Zmărăndescu, la Survivor: "Lupul ăsta bătrân e un om pervers"Emil Rengle, atac dur la adresa lui Zmărăndescu, la Survivor: "Lupul ăsta bătrân e un om pervers"

La consiliul de nominalizare, Faimoșii au mărturisit că pe traseu sunt o echipă, dar în timpul liber s-au format două tabere. O primă tabără ar fi formată din Radu Itu, Emil Rengle, Laura Giurcanu și Tj Miles, iar cealaltă ar fi compusă din Cătălin Zmărăndescu, Elena Chiriac, Otilia și CRBL.

Citește și: Robert Niță, despre Survivor România:”Refuzam propunerea dacă…”

Citește și: Survivor România 2022 caută concurenți noi.Cine sunt vedetele care au primit ofertă

Citește și: Roxana Ciuhulescu, adevărul despre conflictele cu Zmărăndescu şi CRBL, la Survivor:„M-a deranjat bârfa'

Citește și: A murit actorul Mihai Perșa.De ce boală suferea

Emil Rengle l-a atacat pe Zmărăndescu la Survivor România 2022

Emil Rengle a răbufnit și l-a atacat dur pe Cătălin Zmărăndescu pentru felul în care a ales să joace la Survivor. În discuția din camp au intervenit Laura Giurcanu și Elena Chiriac. Luptătorul MMA a propus ca ceilalți coechipieri ai săi să stea mai mult împreună pentru a nu mai exista discuții. Cu toate astea, Laura i-a spus că ea nu este de acord pentru că nu îi place să petreacă timpul în același lor. „Se vede că suntem două tabere. Vrând nevrând, se văd lucrurile astea, da?', i-a zis Cătălin Laurei Giurcanu

Ulterior, Emil a intervenit în discuția celor doi, iar la testimoniale, dansatorul a avut cuvinte dure la adresa lui Zmărăndescu. Rengle a spus despre fostul sportiv că este un om pervers. „Lupul ăsta bătrân, Cătălin Zmărăndescu, este un om pervers. Aici niciodată nu s-au născut două grupulețe. El a făcut două tabere. CRBL a zis că nu a vrut să facă parte din tabere. Nici eu nu am vrut să fac parte din nicio tabără', a spus Emil Rengle despre Cătălin Zmărăndescu.

Laura Giurcanu, cuvinte dure la adresa Elenei Chiriac

După ce Radu Itu a confirmat în cadrul consiliulului că există două tabere la ei în echipă, Laura Giurcanu consideră că Elena Chiriac preferă să fie de partea lui Zmărăndescu pentru a fi protejată de el. De cealaltă parte, Elena a mărturisit că ea nu a acționat ca și cum ar fi într-o anumită tabară și că ea a încercat să se împrietenească cu toată lumea.

Fosta concurentă de la Ferma a spus că Radu i-a întors spatele, iar gestul lui a confirmat că există două tabere. De asemenea, Laura i-a reproșat Elenei că se victimizează. „Mă deranjează că ea inventează lucruri și ne pun în gură cuvinte pe care nimeni nu le spune. Efectiv, când vine vorba de Elena nu am energie', a zis Rengle despre Elena Chiriac.

Faimoșii au câștigat lupta pentru recompensă la Survivor România 2022

Echipa Faimoșilor a câștigat lupta pentru recompensă în ediția de luni, cu scorul de la 10 la 4. Emil Rengle a adus punctul decisiv, iar echipa sa a primit o masă mult dorită. Războinicii și Faimoșii au concurat pentru o masă specială, iar echipa câștigătoare a fost recompensată cu câte două sendvisuri cu ton pentru fiecare membru al tribului. Însă nu toți Faimoșii au avut parte de bunătăți. Zmărăndescu, alături de Alexandra Duli și Ana Dobrovie, au fost pedepsiți după conflictul din ediția trecută.

Ceea ce s-a întâmplat astăzi la joc este total inacceptabil la Survivor. Am analizat imaginile de la joc. Sunt părți ale violenței care nu au legătură cu sportivitatea. Ambele triburi ați fost implicate. Din tribul faimoșilor, Cătălin Zmărăndescu, iar din tribul Războinicilor, Alexandra Duli și Ana Dobrovie, veți primi următoarea pedeapsă: următoarea recompensă câștigată de către tribul vostru nu va fi și pentru voi', le-a a spus celor trei prezentatorul Daniel Pavel.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter