De ce nu au plecat artista Eugenia Nicolae și soțul ei în luna de miere, deși s-au căsătorit anul trecut: „Nu am reușit să...”

Publicat pe

Eugenia Nicolae a înlocuit luna de miere cu „săptămâna de miere'. Eugenia Nicolae, artista care a făcut senzație pe piesa „Lie' în colaborare cu Puya, a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre viața sa personală. Cântăreața se bucură de o relație absolut superbă, anul trecut făcând marele pas. Cu toate că a devenit soție cu acte în regulă, ea nu s-a putut bucura de luna de miere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Eugenia Nicolae este artista care a făcut ravagii pe melodia „Lie', în colaborare cu Puya. Aceasta are o carieră impresionantă în industria muzicală, dar și o viață personală extrem de frumoasă. Artista s-a căsătorit în vara anului trecut cu Florin, un bărbat minunat, care îi oferă zilnic motive să zâmbească. În cadrul unui interviu, ea a explicat motivul pentru care nu a mers în luna de miere.

De ce nu au plecat artista Eugenia Nicolae și soțul ei în luna de miere, deși s-au căsătorit anul trecut: „Nu am reușit să...'De ce nu au plecat artista Eugenia Nicolae și soțul ei în luna de miere, deși s-au căsătorit anul trecut: „Nu am reușit să...'

Aceasta a povestit cu lux de amănunte ce a făcut în „săptămâna de miere' și de ce nu a avut parte de o lună așa cum ar fi trebuit. Iată declarațiile!

Citește și: Mihaela Buzărnescu a sărit cu parașuta de la 4000 de metri în ziua în care a împlinit 34 de ani:„Sunt singura persoană care…'

Citește și: Cum a reacționat Oana Pellea după declarațiile de hărțuire sexuală de la Premiile Gopo:„Doamna Viorica Vodă trebuie să dea nume'

Citește și: Cătălin Moroșanu, despre căsnicia cu Georgiana:”Nu mai este flacara de la început…”

Citește și: Care este alimentul la care Giulia Nahmany a renunțat, pentru a slăbi 20 de kilograme:„Secretul numărul unu în frumusețe'

De ce nu au plecat artista Eugenia Nicolae și soțul ei în luna de miere, după ce s-au căsătorit

Eugenia Nicolae a înlocuit luna de miere cu „săptămâna de miere'. Eugenia Nicolae a povestit faptul că s-a căsătorit cu soțul ei, Florin, în vara anului trecut. Deși evenimentul a avut loc, luna de miere a întârziat să apară. Aceasta s-a bucurat, în schimb, de o săptămână alături de partenerul său de viață, la Londra, abia în 2022, înainte de Paște. Motivul pentru care a luat această decizie a fost strâns legat de viața sa profesională.

Chiar înainte de sărbătorile pascale am plecat în vacanța pe care noi am numit-o săptămâna de miere'. Deși ne-am căsătorit în vara anului trecut, nu am reușit să ne bucurăm de luna de miere. Am lucrat mult, am cântat, a urmat participarea la Eurovision și multe alte proiecte. Astfel, am tot amânat luna de miere. Am mers într-un city-break binemeritat la Londra, ne-am făcut toate plăcerile, ne-am deconectat și mi-am încărcat bateriile pentru perioada intensă de lucru care urmează', a spus ea pentru Click.

„A fost o seară absolut superbă'

Deși nu a avut parte de o lună de miere precum obișnuiesc majoritatea cuplurilor, Eugenia Nicolae a explicat faptul că săptămâna petrecută cu soțul ei a fost una absolut superbă. Florin este pasionat de cultura altor popoare, motiv pentru care și ea a adoptat acest obicei.

Soțul meu Florin adoră să viziteze cât mai mult și m-a atras și pe mine în acest carusel al plimbărilor. Ne trezeam de dimineața și ajungeam seara înapoi la cazare. Am mers pe jos zeci de km. De câte ori călătorim vrem să înțelegem cât mai mult din cultura acelui popor. Am primit cadou de la soțul meu și bilete la un concert superb de muzică soul, la Royal Albert Hal. A fost o seară absolut superbă', a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter