Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, întâlnire de gradul zero într-un restaurant din Capitală: "A plecat când m-a văzut"

Publicat pe

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit pentru prima dată de când antrenorul a deveni tată pentru a treia oară. Cei doi s-au întâlnit la o terasă din București, în miezul zilei. Impresara și încă soțul ei nu s-au mai aflat față-n față decât la tribunal.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află în proces de divorț. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate după 15 ani de căsnicie. Anul trecut, antrenorul s-a mutat împreună cu actuala lui iubită, iar în urmă cu câteva săptămâni a deveni tată pentru a treia oară.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, întâlnire de gradul zero într-un restaurant din Capitală: "A plecat când m-a văzut"Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, întâlnire de gradul zero într-un restaurant din Capitală: "A plecat când m-a văzut"

După un an de la despărțirea de Laurențiu Reghecampf, impresara și soțul ei s-au întâlnit la un restaurant de fițe din București. Anamaria Prodan și tatăl fiului ei s-au întâlnit întâmplător, iar ceea ce părea o ieșire relaxantă, s-a transformat într-o situație tensionată.

Citește și: Ce părere are Elena Merișoreanu despre iubita lui Reghe. Cea mai bună prietenă a Ionelei Prodan, declarații neașteptate după ce a cunoscut-o pe Corina Caciuc:'Actuala lui soție…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată iubita lui Laurențiu Reghecampf la trei săptămâni după ce a născut!Corina a atras toate privirile la un eveniment monden / Imagini exclusive

Citește și: Anunțul făcut de Olimpia Melinte după 13 ani de căsnicie:”Ne dăm spațiu și…”

Citește și: Cum și-a câștigat Iuliana Luciu primii bani și la ce vârstă:”Cam patru ore pe zi făceam asta”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, întâlnire într-un restaurant din Capitală

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să pună punct unei căsnicii de 15 ani. Anul trecut, impresara declara public că divorțează de tatăl fiului ei. De asemenea, antrenorul și-a refăcut viața alături de noua lui iubită, Corina Caciuc, iar în urmă cu câteva zile au devenit părinții unui băiețel. Pentru prima dată de la despărțire., Anamaria Prodan și Reghe s-au întâlnit la un restaurant din Capitală.

Antrenorul se afla la o întâlnire cu Mihai Rotaru, patronul echipei Universitatea Craiova, iar impresara a venit însoțită de o prietenă. Cei doi soți nu s-au salutat și nu făcut niciun gest. Impresara s-a așezat la o masă alături de fiica ei, iar in tot acest timp l-a ignorat pe Reghe, potrivit FANATIK. Antrenorul de la CSU Craiova a plecat din restaurant după ce a terminat mâncarea, urcând la volanul Rolls Royce-ului cu care a venit. Anamaria Prodan și-a făcut apariția cu Ferrari-ul pe care îl conduce, dar cei doi s-au evitat în tot acest timp. După plecarea lui Reghe, impresara a mers la masa unde se afla Mihai Rotaru.

Anamaria Prodan: „A plecat când m-a văzut”

Ulterior, Anamaria Prodan a oferit câteva declarații pentru sursa citată. Vedeta a mărturisit că nu a vorbit deloc cu tatăl fiului ei. Mai mult, Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf nu mai există pentru ea.

Ne-am văzut, când am ajuns în restaurant, Mihai Rotaru s-a ridicat și m-a luat în brate. Nu ne-am salutat eu și Reghe, nu aveam de ce, a murit pentru mine. Pentru mine familia e formată din Sarah, Rebecca, Laur jr și Luca, băiatul pe care l-am crescut. El, cu viața lui, nu mai există.El s-a ridicat de la masă, a plecat imediat cum m-a văzut, dar nu avea ce să stea acolo.Eu și Mihai, repet, suntem prieteni, nu am ce să discut despre Reghecampf, el nu există pentru mine. El are treaba cu femei, cu amante, nu cu fotbalul', a declarat Anamaria Prodan.

Reghe și Anamaria Prodan sunt în proces de divorț

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț. Antrenorul Craiovei a decis să pună capăt mariajului cu impresara, refăcându-și viața alături de Corina Caciuc. Tânăra a născut pe 19 mai, un băiețel. Încă de la momentul despărțirii, Anamaria Prodan îl acuză pe tatăl fiului ei că a cheltuit banii familiei. Mai mult, vedeta a mărturisit că vrea înapoi toate bunurile.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter