Ce părere are Elena Merișoreanu despre iubita lui Reghe. Cea mai bună prietenă a Ionelei Prodan, declarații neașteptate după ce a cunoscut-o pe Corina Caciuc: ”Actuala lui soție...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Elena Merișoreanu a vorbit despre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, după ce a stat cu ei la masă, la un eveniment monden care a avut loc la Palatul Regal. Cea mai bună prietenă a regretatei Ionela Prodan și-a făcut o părere foarte bună despre actuala iubită a lui Reghe și susține că s-a bucurat din plin de compania lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Elena Merișoreanu a stat la masă cu Laurențiu Reghecampf și cu iubita lui, Corina Caciuc, la o gală de premiere care a avut loc la Palatul Regal. Artista, cea mai bună prietenă a regretatei Ionela Prodan, a discutat câteva zeci de minute cu antrenorul și cu partenera lui, iar impresia pe care i-au lăsat-o îndrăgostiții a fost una neașteptat de bună. Cântăreața de muzică populară, care este și o apropiata a Anamariei Prodan, nu s-a sfiit să spună despre Corina că este o femeie deosebită și modestă.

Ce părere are Elena Merișoreanu despre iubita lui Reghe. Cea mai bună prietenă a Ionelei Prodan, declarații neașteptate după ce a cunoscut-o pe Corina Caciuc: 'Actuala lui soție...' / EXCLUSIVCe părere are Elena Merișoreanu despre iubita lui Reghe. Cea mai bună prietenă a Ionelei Prodan, declarații neașteptate după ce a cunoscut-o pe Corina Caciuc: 'Actuala lui soție...' / EXCLUSIV

'M-am bucurat că soția lui actuală este o persoană deosebită. Am discutat, spunea că se grăbește, că alăptează și nu mai poate să stea. I-am văzut foarte fericiți, iar Reghecampf mai avea un motiv de bucurie. Mama lui, care avea mari probleme de sănătate, se simte mai bine. Eu mă știu cu tatăl lui din tinerețe, era directorul casei de cultură din Târgoviște, și mereu ne aștepta cu de toate. Dar revenind la gala de astăzi, trebuie să spun că a fost o seară minunată', a declarat îndrăgita interpretă de muzică populară Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru VIVA.RO.

Elena Merișoreanu, declarație emoționantă despre Anamaria Prodan: 'Trece prin momente destul de grele'

Solista nu a uitat nici de Anamaria Prodan… Când îi rostește numele, protagonista noastră are un ton duios și mărturisește că impresara îi este foarte dragă. Artista susține că o privește pe moștenitoarea bunei sale prietene ca pe propria ei fiică și îi dorește fericire și liniște sufletească deopotrivă.

Citește și: Cum arată iubita lui Laurențiu Reghecampf la trei săptămâni după ce a născut!Corina a atras toate privirile la un eveniment monden / Imagini exclusive

Citește: Anamaria Prodan și-a făcut alt tatuaj cu inițialele lui Laurențiu Reghecampf:'Un nou început'

Citește și: EXCLUSIV! Lidia Buble, despre Răzvan Simion:”Este bărbatul ideal”

Citește și: Ce meserie a avut Florin Piersic Jr. în SUA, în tinerețe:”Făceam asta zilnic, cam 16-17 ore”

'O știu de când era în burta mamei ei. Am mai vorbit cu ea, trece prin momente destul de grele, dar să le dea Dumnezeu putere tuturor și să treacă peste ceea ce au de întâmpinat', a mai spus solista.

Elena Merișoreanu va suferi o operație la un picior

Cântăreața emană energie pozitivă și este mereu cu zâmbetul pe buze, dar recunoaște că are mari emoții pentru viitorul apropiat. Elena Merișoreanu se pregătește pentru o operație pe care a tot amânat-o pe fondul evenimentelor pe care trebuie să le onoreze atât în țară cât și peste hotare.

'Sunt programată la o operație, trebuia să o fac mai demult, dar am avut mai multe evenimente de onorat. Mă duc la Ziua Românilor din Australia, de la Sydney, iar când mă întorc, voi suporta o intervenție la un picior', a povestit vedeta. 

Sursa foto: Instagram, Facebook  

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter