De ce nu a acceptat Lavinia Pîrva ofertele în televiziune, de când a devenit mamă: „Am fost nevoită să refuz”/ EXCLUSIV

Publicat pe

De când a devenit mamă, Lavinia Pîrva s-a dedicat trup și suflet familiei! Cu toate acestea, nu și-a neglijat afacerile, însă a preferat să stea mai departe de lumina reflectoarelor. Recunoaște că îi este dor de scenă și ne-a vorbit deschis despre cariera în muzică, dar și despre motivele pentru care nu a acceptat ofertele în televiziune în toată această perioadă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Lavinia, sunt convinsă că ai avut și tu nenumărate propuneri, pentru a participa în diverse show-uri. Cum de nu ai acceptat niciuna, până acum?

Ai să fii surprinsă, dar nu am avut atât de multe propuneri încât să nu fiu capabilă să aleg una. Iar dacă au existat propuneri, unele nu mi s-au părut potrivite, şi atunci am fost nevoită să refuz. Da, cred că este momentul în care aş putea să fac ceva şi în televiziune, însă un lucru care să mă caracterizeze. Şi cred că sunt destule… Trebuie doar producătorul care să simtă lucrurile acestea, să mă placă şi să mă vadă pe mine potrivită într-un anumit context sau proiect. Asta ţine de talentul producătorului. Eu cred că toate lucrurile în viaţă apar la momentul potrivit. Aştept propuneri! (zâmbește)

De ce nu a acceptat Lavinia Pîrva ofertele în televiziune, de când a devenit mamă: „Am fost nevoită să refuz'/ EXCLUSIVDe ce nu a acceptat Lavinia Pîrva ofertele în televiziune, de când a devenit mamă: „Am fost nevoită să refuz'/ EXCLUSIV

Lavinia Pîrva: „Acum lucrez la proiectul meu de muzică cu influenţe balcanice'

La mai puțin de un an după ce ai devenit mamă a început pandemia, iar concertele s-au sistat. Lavinia, când ai urcat pe scenă ultima dată și cum îți vezi viitorul carierei, pe plan muzical?

Faptul că Alexandru a apărut în viaţa mea m-a ajutat să trec mult mai uşor prin această perioadă, care a adus multă suferinţă şi frustrare artiştilor. Pe scenă am tot urcat, ba în sala de repetiţii, ba la TV, chiar şi la unele concerte, însă ce e important de spus este faptul că totul e bine când se termină cu bine. Acum lucrez la proiectul meu de muzică cu influenţe balcanice, în mod special muzică sârbească şi, în curând, voi lansa câteva clipuri, iar agenda pentru evenimente începe să se umple, pentru că oamenilor le place să se distreze, să danseze şi să fie voie bună. Aşa că sunt convinsă că acest proiect va fi bine primit şi apreciat de către public.

Citește și: De ce nu își expun Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva fiul:„Nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, pe coperta VIVA! de aprilie! Au dezvăluit secretele relației de 10 ani:„Aceste lucruri vor funcţiona tot timpul perfect, într-un cuplu'/ EXCLUSIV

Citește și: Horia Brenciu, totul despre debutul în televiziune, de acum 28 de ani:„Avusesem deja o primă meserie, cea de curier, și experiența mea era egală cu zero'/ EXCLUSIV

Citește și: Carmen Brumă, despre secretul relației de 20 de ani cu Mircea Badea:„Nu e ca la diete, unde toată lumea slăbește cu piept de pui'

Lavinia Pîrva: „Nu mi-a fost uşor să stau departe de scenă'

Lavinia, ai simțit că ți-ai neglijat cariera muzicală, care presupune multe deplasări, pentru a te ocupa în mod exemplar de casă, de familie? Vezi asta ca pe un firesc? Sau poate nu ți-a mai plăcut, la un moment dat, să fii atât de vizibilă, în fața publicului?

Aşa cum spuneam şi mai sus, datorită lui Alexandru nu am suferit foarte mult din acest punct de vedere, dar au fost momente în care m-am gândit şi nu mi-a fost uşor să stau departe de scenă. În acelaşi timp, este foarte adevărat că, odată cu trecerea timpului, ne maturizăm şi cumva se schimbă dorinţa asta de a fi vizibilă publicului, îţi dorești să fii vizibilă poate în alt mod, poate puţin mai selectivă şi doar în locuri în care consideri că ai ceva de spus cu adevărat interesant, atât pentru tine, cât şi pentru cei care te privesc.

De câțiva ani buni, te-ai orientat în zona afacerilor. Ai avut o școală de muzică, recent ai început un business cu haine. Ți se pare că ai fler în afaceri?

Că tot am discutat despre pandemie, un alt lucru bun pe care l-am realizat este magazinul meu online, laviniashop.ro, unde veţi găsi haine de damă gândite exclusiv de mine şi puse în practică de către profesionişti. Sunt genul de haine cu care mă îmbrac eu, în general, şi am fost plăcut surprinsă câte femei sunt în asentimentul meu din punct de vedere vestimentar. Haine practice, şic, comode şi de calitate.

Ștefan Bănică: „Ne sfătuim profesional, dar nu avem afaceri comune'

În ce măsură vă implicați, tu și Ștefan, unul în viața profesională a celuilalt? Aveți și business-uri comune?

Lavinia: Avem business-uri separate, dar ne consultăm, fireşte, ca în orice familie.

Ștefan: Ne sfătuim profesional, dar nu avem afaceri comune.

La finalDin păcate, contextul actual nu e tocmai unul liniștitor… Care sunt gândurile voastre, în prezent?

L: Din ceea ce trăim în ultimii doi ani eu am tras concluzia că trebuie să învăţăm să trăim clipa, poate acum mai mult ca niciodată.

Ș: Mi se pare incredibil ce se întâmplă la ora actuală în Ucraina, nu credeam să trăim aşa ceva vreodată, atât de aproape de noi, şi să vedem cu ochii noştri tragedii care nu mai au legătură cu naţionalitatea, ci, pur şi simplu, cu oamenii. Îmi doresc să se termine cât mai repede acest război şi această stare de nesiguranţă, generată mai ales în Europa. Evident că mă gândesc la viitorul copiilor mei. Să dea Dumnezeu să fie pace cât mai repede şi să ne trăim viaţa frumos, pentru că e scurtă şi merită trăită!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter