Carmen Brumă, despre secretul relației de 20 de ani cu Mircea Badea: „Nu e ca la diete, unde toată lumea slăbește cu piept de pui”

Publicat pe

Carmen Brumă, despre secretul relației de 20 de ani cu Mircea Badea. Carmen Brumă este una dintre cele mai apreciate femei din showbizul românesc. Aceasta nu doar că are o carieră de invidiat, ci și o relație extrem de frumoasă. Ea și Mircea Badea sunt împreună de 20 de ani, dar pare că se iubesc la fel de mult ca în prima zi. Iată care este secretul longevității!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi se iubesc necondiționat și reușesc să facă față tuturor obstacolelor care apar în calea fericirii lor. Mai mult decât atât, în ultimii 20 de ani, ei și-au petrecut fiecare zi unul alături de celălalt, iar acest factor i-a apropiat extrem de mult. Acum, prezentatoarea emisiunii „Medicool' a oferit un interviu în cadrul căruia a explicat cum a reușit să rămână lângă același bărbat, în ciuda timpului și problemelor apărute.

Carmen Brumă, despre secretul relației de 20 de ani cu Mircea Badea: „Nu e ca la diete, unde toată lumea slăbește cu piept de pui'Carmen Brumă, despre secretul relației de 20 de ani cu Mircea Badea: „Nu e ca la diete, unde toată lumea slăbește cu piept de pui'

Aceasta a oferit interviul în cadrul căruia a explicat cum a funcționat relația sa cu Mircea Badea timp de 20 de ani. Iată declarațiile!

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Carmen Brumă cu Mircea Badea:„Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami’

Citește și: Dieta lui Carmen Brumă.Ce mânâncă iubita lui Mircea Badea la micul dejun, în post

Citește și: Simona Pătruleasa, adevărul despre momentele grele din căsnicie, după 14 ani de mariaj:„M-am consumat mult, mă simțeam vinovată’/ EXCLUSIV

Citește și: Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit un an:'Privim viața prin ochii tăi'

Carmen Brumă, despre secretul relației de 20 de ani cu Mircea Badea

Carmen Brumă a explicat, în cadrul unui interviu, faptul că o relație nu are un secret anume, precum e în cazul dietelor. Ea și partenerul său de viață formează un cuplu extrem de frumos, chiar dacă nu au ajuns în fața altarului. În ultimii 20 de ani, ei au învățat să fie răbdători unul cu celălalt, iar longevitatea a fost datorată unui cumul de factori.

După atâția ani, este evident că amândoi suntem foarte răbdători. Nu am niciun sfat pentru nimeni în materie de relații pentru că nu e ca la ' diete',  unde toată lumea slăbește cu piept de pui și cu salată (râde)….Cred că ' reușita' ține de multe componente, inclusiv hazardul', a declarat ea pentru EGO.ro.

Aceasta a mai punctat și faptul că râsul și voia bună reprezintă factori absolut importanți în relația de cuplu. Cu toate acestea, ea este conștientă că nu este suficient ca omul de lângă ea să aibă doar simțul umorului dezvoltat.

„Râsul e ca ștergătorul de parbriz, nu oprește ploaia, dar te ajută să-ți vezi de drum mai ușor', a adăugat ea pentru sursa menționată.

Cu cine seamănă Vlad, fiul celor doi

Cei doi au împreună un copil absolut superb pe nume Vlad. Întrebată cu cine seamănă mai mult, Carmen Brumă a recunoscut că cel mic a început să preia multe aspecte de la Mircea Badea, deși în copilărie se asocia mai mult cu ea.

„Vlad e o minune de copil foarte empatic, iubitor și fundamental bun. Nici nu știu cu cine seamănă. Fizic, până pe la 4-5 ani, semăna foarte bine cu mine, acum e taică-su tot', a adăugat ea pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter