De ce nu a cerut-o Bursucu în căsătorie pe iubita sa: „Am fost certați două-trei luni...”

Publicat pe

Bursucu, pe care îl vedem de luni până vineri în platou la „Teo Show', este un familist convins și își adoră cele două fete pe care le are. Bursucu și partenera sa nu locuiesc împreună. Andreea locuiește la Constanța cu fiica lor, iar el la București. Cu toate că relația lor merge din ce în ce mai bine, prezentatorul TV nu a cerut-o încă în căsătorie pe aleasa inimii sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bursucu, Andrian Cristea pe numele său real, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea, cea care îi este alături de câțiva ani buni. Cu toate acestea, el nu a cerut-o încă în căsătorie pe iubita sa. Multă lume s-a întrebat care ar fi motivul, iar, acum, prezentatorul TV a elucidat misterul.

De ce nu a cerut-o Bursucu în căsătorie pe iubita sa: „Am fost certați două-trei luni...'De ce nu a cerut-o Bursucu în căsătorie pe iubita sa: „Am fost certați două-trei luni...'

De ce nu am cerut-o? Am vrut să o cer acum vreo 4 ani, 4 ani și jumătate. Eram certați în perioada aia. Eram certați de vreo 2-3 luni. Știi că bărbații fac cea mai mare greșeală a vieții lor. Când se ceartă cu partenera și vor să se împace, zic așa. Mă duc și o cer. Mă pun pe genunchi și vezi filmulețele alea prin aeroport, pe la mall, îi trage cu chitara în cap. Atunci am zis gata, ca să mă împac mă duc frumos cu inelul. Am început să vorbesc cu toată lumea. Băi, vreau să fac asta, uite inelul ăsta. Am dat înapoi', a spus Bursucu în emisiunea Trăiri alături de Andreea Mantea, de la Kanal D.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Bogdan, fostul soț al lui Hannelore, de la Insula Iubirii

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint, primul sărut în public.Cum au fost surprinși la o terasă în Capitală

Citește și: Bianca Drăgușanu și-a făcut implant de sprâncene.Ce probleme are după intervenție

Citește și: Macaulay Culkin din Singur Acasă a devenit tată.Cine este iubita lui

Bursucu: „Aștept momentul potrivit în care să fac pasul'

În continuare, Bursucu a dezvăluit că iubita s-a i-a spus că a făcut bine că nu a cerut-o atunci în căsătorie. De asemenea, acesta spune că nu exclude ideea unei căsătorii, doar că așteaptă momentul potrivit pentru a face marele pas.

M-am răzgândit când am văzut că toată lumea spune nu. Ne-am împăcat, am vorbit cu ea deschis și mi-a zis. Ai făcut foarte bine că nu m-ai cerut atunci pentru că te-aș fi refuzat. Din momentul ăla au trecut anii și niciunul dintre noi nu ne-am mai gândit la treaba asta. Eu în momentul ăsta aștept momentul potrivit în care să fac pasul acesta. Îmi trebuie ceva pentru că eu sunt mai nebun. Nu pot să mă pun într-un genunchi, la o piscină, ce face toată lumea. Trebuie să ma ia poliția, să gândesc ceva', a mai spus Bursucu în emisiunea Trăiri alături de Andreea Mantea.

De ce locuiesc Bursucu și iubuita lui separat

Bursucu locuiește în București, iar partenera sa în Constanța. Motivul este simplu. Prezentatorul TV a spus că serviciul lui se află în Capitală, așa că este nevoit să facă naveta.

De luni până vineri, casa mea se află aici, la București, pentru că aici am serviciul. Trebuie să fiu la filmări. În weekend și până luni dimineața, casa mea se mută la Constanța. Niciodată nu am avut probleme, pentru că am noroc de o persoană care m-a înțeles și o face în continuare. Nu avem de ce să schimbăm această situație. Ne cunoaștem reciproc foarte bine și nu încercăm să ne schimbăm unul pe celălalt, pentru că ne iubim exact așa cum suntem', a povestit Bursucu pentru Viva!, anul trecut.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter