De ce nu mai vrea Oana Zăvoranu să intre în politică: "Dacă mă spurcam, tot ce atingeam, brusc se transforma în aur"

Publicat pe

De ce nu mai vrea Oana Zăvoranu să intre în politică. Oana Zăvoranu a postat pe rețelele de socializare un mesaj surprinzător. Vedeta a revenit cu dezvăluiri neașteptate, după ce recent a declarat că vrea să intre în politică și să candideze la alegerile prezidențiale. Oana s-a răzgândit și a mărturisit că nu dorește să se mai implice în politică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS,AICI!

De ce nu mai vrea Oana Zăvoranu să intre în politică. Oana Zăvoranu, în vârstă de 49 de ani, a revenit pe rețelele de socializare cu un mesaj surprinzător. Dacă în urmă cu câteva zile declara că vrea să se implice în politică și să candideze la alegerile prezidențiale, acum fosta prezentatoare tv s-a răzgândit.

De ce nu mai vrea Oana Zăvoranu să intre în politică: "Dacă mă spurcam, tot ce atingeam, brusc se transforma în aur"De ce nu mai vrea Oana Zăvoranu să intre în politică: "Dacă mă spurcam, tot ce atingeam, brusc se transforma în aur"

La câteva luni de când a anunțat că vrea să candideze la alegerile prezidențiale din 2024, Oana Zăvoranu s-a răzgândit. Vedeta și-a schimbat părerea despre intrarea sa în politică, postând un mesaj în mediul online în care dezvăluie motivul care a determinat-o să își schimbe planurile.

Citește și: Ce spune avocatul despre procesul în care Oana Zăvoranu a fost executată silit:”Se aduce o acuzație de șantaj”

Citește și:Cum s-a încheiat războiul dintre Luis Lazarus și Oana Zăvoranu:”Am fost nevoit să-mi vând tot”

Citește și:Corneliu Botgros, despre fiica pe care tatăl lui o are cu Ana Dabija:”E o realitate pe care nu pot să o neg…”

Citește și:Dani Mocanu, trimis în judecată pentru tentativă de omor.Riscă ani grei de închisoare

De ce nu mai vrea Oana Zăvoranu să intre în politică

Oana Zăvoranu, 49 de ani, a declarat în urmă cu câteva luni că își dorește să candideze la alegerile prezidentiale din 2024. Cu toate astea, se pare că vedeta s-a răzgândit și și-a anunțat fanii din mediul online că nu se va implica în politică. Oana a postat pe rețelele de socializare un mesaj surprinzător.

„Dacă mă spurcam și intram în politică… Acum, tot ce atingeam, brusc se transforma în aur… Stați liniștiți fete și băieți, nesătui și nesătule, rămân artistă… mică și neînsemnată așa… Așa simt… așa vreau și așa trebuie. Trăiesc cu Dumnezeu în inimă, nu în buzunare, și asta mă face mai bogată decât voi toți la un loc', a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu voia să candideze la alegerile prezidențiale din 2024

În primăvara acestui an, Oana Zăvoranu anunțat în mediul online că va candida la alegerile prezidențiale din 2024. Vedeta era dispusă să se implice în domeniul politic, lăsându-și fanii fără cuvinte.

„Ceea ce a pornit dintr-o glumă se poate transforma în realitate. Si nu mă mir de ce turnură poate avea existența mea, sunt obișnuită ca viața mea să bată filmul. Am simțit mereu că sunt construită pentru ceva mare. Poate că tot ce am trăit până acum a fost ca să mă întărească pentru rolul vieții mele. Acela de a vă conduce cu mână de fier, fără meschinării, ascunzișuri, mizerie și furt.(…) Vă țin la curent, îmi trec un milion de gânduri prin minte, trăiesc într-o zi cât alții într-un an, sunt al naibii de incomodă, știu că politica e o [email protected]#$ă, dar eu nu am să fiu vreodată una și mai intuiesc și că șacalii o să se grăbească să «fabrice» multe… dar mi se rupe, sunt neșantajabilă și voi de asta aveți nevoie”, declara Oana.

Oana Zăvoranu a lucrat pentru Cristian Popescu Piedone

Nu este prima dată când Oana Zăvoranu cochetează cu lumea politică. În trecut, aceasta și-a încercat norocul, chiar alături de mama sa. În 2021, Oana a acceptat să fie noul director de Comunicare al Primăriei Sectorului 5, alături de Cristian Popescu Piedone.

Fostul edil al Sectorului 5 a declarat că se cunoaște de mult timp cu Oana și o consideră potrivită pentru această funcție. 'Oana nu are o necesitate de bani. Are o experiență vastă în domeniul TV. Îmi aduc aminte (…) când făcea o emisiune la TVR am fost invitatul ei, ne cunoaștem de atunci. Am avut o relație foarte frumoasă de-a lungul timpului', declara Cristian Popescu Piedone, înainte să fie condamant la închisoare.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter