Ce spune avocatul despre procesul în care Oana Zăvoranu a fost executată silit: "Se aduce o acuzație de șantaj"

Publicat pe

După ce a avut loc un proces în urma căruia Oana Zăvoranu a fost executată silit, avocatul vedetei a dezvăluit că în procesul de executare silită a Oanei Zăvoranu apar acuzații de șantaj. La finele lunii trecute, la clinica acesteia s-a prezentat Poliția, alături de executorul judecătoresc, pentru a recupera bunuri a căror valoare acoperă suma datorată de vedetă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu a fost executată silit. Recent, clinica de înfrumusețare a Oanei Zăvoranu a fost vizitată de Poliție și un executor judecătoresc pentru a recupera bunuri care să acopere un prejudiciu de peste 11.000 de lei. Iată care sunt primele declarații făcute de către avocatul vedetei despre proces.

Ce spune avocatul despre procesul în care Oana Zăvoranu a fost executată silit: "Se aduce o acuzație de șantaj"Ce spune avocatul despre procesul în care Oana Zăvoranu a fost executată silit: "Se aduce o acuzație de șantaj"

Ce spune avocatul despre procesul în care Oana Zăvoranu a fost executată silit

La clinica de înfrumusețare a vedetei au deschins recent Poliția și executorul judecătoresc pentru a recupera bunuri ce urmau a acoperi prejudiciul de peste 11.000 de lei pentru care Oana Zăvoranu a fost executată silit. Astăzi, la Curtea de Apel, avocatul vedetei a făcut dezvăluiri despre situația în care se află procesul.

Astăzi s-a pus în discuție o excepție invocată de apărătorul, inculpatul Oana Zăvoranu cu privire la competența materială a Direcției Naționale Anticorupție, urmând ca instanța să se pronunțe, ulterior subsecvent peste două săptămâni, la termenul de 3 noiembrie. După cum ați observat, în spațiul public ne-am obținut în a face susțineri. Este un moment în care se discută legalitatea probelor„, a declarat avocatul Oanei Zăvoranu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Citește și: Oana Zăvoranu, primele declarații după ce Poliția a descins la clinica ei, ca să o execute silit: „Doar circ făcut de hoți”

Citește și: Pepe și soția lui, Yasmine, se știu de 15 ani! Cum s-au cunoscut când el era însurat cu Oana Zăvoranu și ea era minoră

Citește și: Ce spunea Stela Popescu despre relația dintre ea și Alexandru Arșinel: „Noi nici măcar buni prieteni nu suntem. Nu ne facem vizite, nu mâncăm împreună'

Citește și: Cum s-a încheiat războiul dintre Luis Lazarus și Oana Zăvoranu: „Am fost nevoit să-mi vând tot'

Avocatul Oanei a afirmat și că în procesul care i-a fost intentat vedetei apar acuzații de șantaj.

Se aduc acuzații de șantaj. Noi am fost foarte discreți peparcursul urmăririi penale. Am lăsat la latitudinea organelor de urmărire penală să desfășoare activitățile. Rămâne ca pe parcursul procesului penal să se stabilească vinovăția sau nevinovăția inculpaților. Infracțiunea de șantaj este o infracțiune foarte gravă„, a mai precizat avocatul Oanei Zăvoranu.

Oana Zăvoranu vrea daune morale

După declanșarea acestui scandal, Oana Zăvoranu a fost extrem de reținută în declarații, însă avocatul ei a dezvăluit că vedeta cere daune morale în acest proces, tocmai pentru a se asigura că nu vor mai apărea situații de acest gen.

Clientul meu vrea, în afară de daunele morale solicitate, să fie sigur că pe viitor nu se mai pot comite asemnea fapte de către inculpați„, a mai spus avocatul Oanei Zăvoranu.

Recent, clinica de înfrumusețare a fost vizitată de Poliție și un executor judecătoresc pentru a recupera prejudiciul. La fața locului a venit și femeia păgubită de Oana Zăvoranu. Profesional Medical Assistance & Radiology Operator este al unei asistente care a avut un contract de colaborare cu One Life SRL, clinica Oanei Zăvoranu, în baza unui act de prestări servicii parafat între cele două părți. Relațiile dintre cele două asociate s-au stricat în 2021, iar femeia a solicitat banii datorați de firma vedetei. În cele din urmă, neînțelegerile au ajuns să se regleze în instanță.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter