Cine este "Regina Întunericului", femeia care a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu parastasul Ionelei Prodan. Cu ce se ocupă Gabriela Lucuțar

Publicat pe

Cine este „Regina Întunericului”, femeia care a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu parastasul Ionelei Prodan. Multă lume a observat-o pe femeia misterioasă care i-a dat o mână de ajutor impresarei astăzi, în cimitirul Bellu. Acum s-a aflat cine este „Regina Întunericului”, femeia care a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu parastasul Ionelei Prodan. Cu ce se ocupă, de fapt, Gabriela Lucuțar, așa cum se numește femeia în buletin. S-a organizat un eveniment impresionant în memoria regretatei artiste de muzică populară, însă apariția „Reginei” le-a atras tuturor atenția.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este „Regina Întunericului”, femeia care a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu parastasul Ionelei Prodan. Astăzi, 6 octombrie 2022, Ionela Prodan ar fi împlinit vârsta de 75 de ani. Cu această ocazie, Anamaria Prodan a organizat un parastas cu zeci de artiști invitați, cu mese îmbelșugate, în amintirea mamei pe care a iubit-o atât de mult. La cimitir, impresara a fost însoțită și de fiica ei, Sarah. Cei prezenți au asistat la momente deosebit de emoționante, după ce cele două nu au mai rezistat și au izbucnit în plâns la mormântul Ionelei Prodan.

Cine este "Regina Întunericului", femeia care a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu parastasul Ionelei Prodan. Cu ce se ocupă Gabriela LucuțarCine este "Regina Întunericului", femeia care a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu parastasul Ionelei Prodan. Cu ce se ocupă Gabriela Lucuțar

Cine este „Regina Întunericului”, femeia care a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu parastasul Ionelei Prodan

Anamaria Prodan a avut parte de un ajutor de nădejde cu parastasul mamei sale. Ceea care s-a asigurat că totul va decurge impecabil este supranumită „Regina Întunericului”. Gabriela Lucuțar este cunoscută celor din showbiz, dar și telespectatorilor, căci apare adesea la TV.

A fost invitată în mai multe emisiuni, precum „Vorbește Lumea” sau la „XNS”. Tot ea este și cea care s-a ocupat cu multă îndemânare de înmormântarea marelui actor Ion Dichiseanu.

Pe lângă organizarea unui eveniment de o asemenea amploare precum a fost parastasul de astăzi al Ionelei Prodan, Gabriela Lucuțar a sprijinit-o și moral pe Anamaria Prodan. A fost surprinsă în timp ce o ținea de braț pe impresară pe toată durata slujbei, atunci când aceasta a fost de-a dreptul copleșită de emoții, informează lpf.

Citește și: Ce a spus Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf la parastasul mamei sale: „Ea l-a ținut…”

Citește și: Protecția Copilului, acasă la Anamaria Prodan, după bătaia cu Reghe. Ce anchetează asistenții sociali

Citește și: Cum s-au îmbrăcat Anamaria Prodan și fiica ei, Sarah, la parastasul Ionelei Prodan. Impresara a plâns în hohote: „Să nu o uitați niciodată”

Citește și: Primele imagini de la parastasul organizat de Anamaria Prodan la cimitirul Bellu, în memoria mamei sale, Ionela Prodan

Cu ce se ocupă Gabriela Lucuțar

Conform Fanatik.ro, „Regina Întunericului” a mers la cimitirul Bellu încă de la prima oră a zilei. A fost acolo de la 7 dimineața, ca să termine de pregătit tot meniul fabulos, dar și ca să facă ultimele aranjamente. Nu este deloc deranjată de porecla primită, ba chiar o folosește oricând cu mândrie. Gabriela Florentina Lucuțar este patroană de pompe funebre, dar mai deține și o clinică de înfrumusețare, informează Pro TV.

S-a ocupat de înmomântările mai multor personalități de la noi, precum Ion Dichiseanu, Ionela Prodan sau Sebastian Papaiani. Se spune că este foarte bună în ceea ce face și are grijă să îndeplinească toate dorințele celor care apelează la serviciile ei pentru cei dragi.

Sunt regină în ceea ce fac! Sunt regina funeraliilor. (…) Acest eveniment îl fac să fie de top. Inmormântarea trebuie să fie de neuitat! Fiecare client de-al meu… eu trăiesc ce trăiește familia. Eu sunt acolo să le ofer sprijinul meu emoțional în primul rând. Eu sunt diferită de cei care sunt în branșa asta, a serviciilor funerare.

De ce? Pentru că mă ocup cu sufletul în primul rând. Nu fac treaba asta doar pentru partea financiară, ci asta știu eu și știe Dumnezeu. Fac lucrurile din suflet și mă atașez de fiecare caz în parte și nu plec de acolo până nu văd că familia este foarte mulțumită! Omul nu mă plătește pe mine la minut, la oră. Omul mă plătește la serviciu', a povestit ea în trecut, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: Facebook, Fanatik.ro

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter