Ce a spus Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf la parastasul mamei sale: "Ea l-a ținut..."

Publicat pe

Anamaria Prodan i-a organizat mamei sale un parastas spectaculos. Pe 6 octombrie, Ionela Prodan ar fi împlinit 75 de ani, iar cu această ocazie, impresara a chemat numeroși artiști la mormântul mamei sale pentru a comemora. Prezentă la cimitirul Bellu, Anamaria Prodan a vorbit despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a avut o relație specială cu mama ei, iar moartea ei a devastat-o cumplit. Viața impresarei s-a schimbat radical, iar anul trecut a anunțat despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Prezentă la parastasul mamei sale, Anamaria Prodan a mărturisit că dacă Ionela Prodan ar fi fost în viață, situația ar fi stat altfel.

Ce a spus Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf la parastasul mamei sale: "Ea l-a ținut..."Ce a spus Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf la parastasul mamei sale: "Ea l-a ținut..."

Anamaria Prodan a dat de pomană în amintirea mamei sale. Ionela Prodan s-a stins din viață pe 16 aprilie 2018, în urma unei boli incurabile. Impresara a fost devastată de moartea mamei sale pe care a divinizat-o. Ionela Prodan ținea foarte mult la fostul ei ginere, Laurențiu Reghecampf, iar impresara susține că artista a murit cu un mare regret în legătură cu el.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat Anamaria Prodan și fiica ei, Sarah, la parastasul Ionelei Prodan. Impresara a plâns în hohote:”Să nu o uitați niciodată”

Citește și:Primele imagini de la parastasul organizat de Anamaria Prodan la cimitirul Bellu, în memoria mamei sale, Ionela Prodan

Citește și: Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești, sărut pasional în vacanța din Dubai:„Tot restul vieții mele!'

Citește și: Ce face Vlăduța Lupău cu banii strânși la botezul fiului ei:”Am văzut foarte multe vedete făcând asta”

Ce a spus Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf la parastasul mamei sale

Ionela Prodan ar fi împlinit astăzi 75 de ani,iar cu această ocazie, fiica ei i-a organizat un parastas de pomină. Anamaria Prodan a chemat mai mulți colegi de breaslă de-ai mamei sale care i-au cântat la mormântat.

Dincolo de cuvintele frumoase spuse despre mama ei, Anamaria a vorbit și despre fostul ei partener., Laurențiu Reghecampf. Impresara susține că dacă mama ei ar fi trăit, situația ar fi fost diferită. La câteva „Dacă mama trăia, nu s-ar fi întâmplat nimic, pentru că ea l-a ținut…', a spus Anamaria Prodan, la parastasul mamei sale, potrivit fanatik.ro.

Anamaria Prodan: „Soțul meu nu mai face parte din familia noastră”

La câteva zile de la bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, impresara a declarat că acesta nu mai face parte din familia ei. Deși sunt în proces de divorț, vedeta nu vrea să mai audă despre cel care i-a fost partener vreme de 15 ani. „Soțul meu nu mai face parte din familia noastră. Familia Prodan este cea pe care o vedeți în spatele meu. Vedeți ce vine după mine, ceva minunat care să ducă mai departe numele', a adăugat Anamaria.

Anamaria Prodan, întrebată dacă Reghe i-a adus un omagiu Ionelei Prodan

Vizibil îndurerată, Anamaria Prodan a fost întrebată de jurnaliști dacă fostul ei partener i-a adus mamei sale un omagiu. Impresara a declarat că fiecare ia această decizie fără a fi obligat de cineva. „Sunt chestii de educație, care țin de om. Dacă dorești să aduci un omagiu cuiva, aduci, dacă nu, nu'., a mai spus Anamaria Prodan.

În ceea ce privește custodia fiului ei, vedeta a declarat că situația se va discuta în familie.  „Totul s-a rezolvat. Totul se întâmplă cum trebuie să se întâmple. O să discutăm în familie și o să facem tot ce se poate ca el (Bebeto) să crească un bărbat adevărat. Cel mic a trecut bine și îl ajutăm să treacă peste'.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter