De ce și-a luat Ecaterina Ladin, alias Dalida, casă în Fierbinți: "Soacra mea..."/ EXCLUSIV

Publicat pe

Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, și-a cumpărat casă tocmai în Fierbinți, locul în care filmează și pentru celebrul serial de la PRO TV. Actrița ne-a expus motivele pentru care a făcut investiția, în spatele deciziei un cuvânt greu de spus având și soacra vedetei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sunt 10 ani de la debutul serialului fenomen „Las Fierbinți și, iată, se bucură de același succes. Dalida cum rezistă?

Da! 10 ani. Când au trecut? Este extraordinar ceea ce trăim. Dalida rezistă, pentru că e o secretară serioasă. (râde) Dalida rezistă, pentru că e o tipă mișto. O iubesc pe Dalida și cred că și personajul mă iubește pe mine. Altfel, nu ne-am fi suportat 20 de sezoane.

De ce și-a luat Ecaterina Ladin, alias Dalida, casă în Fierbinți: "Soacra mea..."/ EXCLUSIVDe ce și-a luat Ecaterina Ladin, alias Dalida, casă în Fierbinți: "Soacra mea..."/ EXCLUSIV

De ce și-a cumpărat Ecaterina Ladin casă în Fierbinți

Mi se pare amuzant că ați ales să vă luați o casă în… Fierbinți. Ce v-a determinat să faceți alegerea asta?

Soacra mea a vrut o casă la țară, mai demult. Am auzit că cineva vinde o casă și ea a văzut-o ca pe o oportunitate bună pentru toată familia, mai ales că eu îmi petrec multe luni, pe an, în Fierbinți. Ne bucurăm de tot ce ne oferă locul ăla. Am și plantat ceva răsaduri. Am descoperit că mă relaxează fantastic statul la curte și grădinăritul.

Citește și: Cum și-a cunoscut soțul Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, și cum a fost cerută în căsătorie:„El a fost șeful meu'/ EXCLUSIV

Citește și: Ecaterina Ladin, declarații surprinzătoare despre relația cu soțul ei, după 7 ani de căsnicie:„Am stat destul de mult despărțiți fizic, dar niciodată nu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Larisa Drăgulescu a fost escortă în Germania:”Actualul meu soț mi-a fost client”

Citește și: Cum arată Alex, fiul Ralucăi Bădulescu.A împlinit 19 ani

Cum își petrece Ecaterina Ladin timpul în familie

Cum vă petreceți timpul liber? Care sunt îndeletnicirile voastre favorite, în familie?

Ne jucăm mult. Marcu este pasionat de lego și, da, e casa plină. Acum, avem mai multă grijă cu piesele micuțe, pentru că și Petru a luat-o de-a bușilea și are tendința normală a unui bebeluș de a băga în gură tot ce prinde. Ne uităm la filme, mergem și la cinema, când se poate, ieșim în parc cu alți colegi de-ai lui Marcu. Mergem la mare, destul de des, indiferent de anotimp. Pe malul mării mă simt cel mai bine. Îmi place să citesc. Mă relaxează.

Ecaterina Ladin, cu mezinul familiei la filmări

Mezinul familiei s-a grăbit puțin să vină pe lume și cred că asta ți-a creat emoții. Ulterior, spuneai că îl vei lua cu tine la filmări, ca să îl poți alăpta… Cum a fost experiența asta?

Petru a vrut să fie Vărsător, nu zodia Pești, ca mama lui. A venit pe lume într-o noapte specială și nu cred că a fost doar o întâmplare. Ne-a dat emoții tuturor, de parcă nu l-am fi așteptat, oricum, ca pe Soare dimineața. Da, l-am luat și cu mine la filmări, nefiind asta o greutate, pentru că noi ne-am cumpărat casa în Fierbinți. În perioada caldă, e tare frumos acolo și, ținând cont de perioada pandemică, ne-a făcut bine tuturor statul la țară.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter