Ecaterina Ladin, declarații surprinzătoare despre relația cu soțul ei, după 7 ani de căsnicie: „Am stat destul de mult despărțiți fizic, dar niciodată nu...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Ecaterina Ladin a revenit pe sticlă la doar trei luni după ce a devenit mamă a doua oară și ne-a vorbit despre motivele pentru care s-a întors atât de repede la muncă. Actrița a subliniat că revenirea sa pe platourile de dilmare nu a afectat programul bebelușului și că se dedică trup și suflet celor doi copii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În ultimii 7 ani, de când sunteți căsătoriți, viața ta și a soțului tău s-a schimbat enorm – în primul rând, familia voastră s-a mărit de două ori… Cum v-a schimbat rolul de părinți?

De când ne-am cunoscut, viața noastră a fost într-o continuă schimbare. Am stat destul de mult despărțiți fizic, dar niciodată nu ne-am simțit departe sufletește. Bineînțeles că totul s-a transformat, atunci când au apărut copiii în viața noastră, dar, pentru că iubirea noastră chiar este una sinceră și curată, ne-am mobilizat pentru a ne duce, în continuare, proiectele profesionale și, clar, pentru a dezvolta, cel mai frumos proiect al nostru – familia. Rolul de părinți ne-a schimbat, spun eu, în bine. Am devenit mai responsabili și mai atenți la ceea ce spunem, la ceea ce facem, pentru a fi cel mai bun exemplu pentru micuți.

Ecaterina Ladin, declarații surprinzătoare despre relația cu soțul ei, după 7 ani de căsnicie: „Am stat destul de mult despărțiți fizic, dar niciodată nu...'/ EXCLUSIVEcaterina Ladin, declarații surprinzătoare despre relația cu soțul ei, după 7 ani de căsnicie: „Am stat destul de mult despărțiți fizic, dar niciodată nu...'/ EXCLUSIV

Ecaterina Ladin, declarații surprinzătoare despre relația cu soțul ei, după 7 ani de căsnicie

Aveți doi băieței superbi, pe Marcu și Petru. Cât de greu v-a fost, în special în această perioadă, cu doi copii mici? Aveți parte de ajutor?

Avem parte de ajutor, da. Asta ne-a făcut să nu simțim o foarte mare greutate. Marcu este băiat mare acum și mă pot înțelege cu el cum mă înțeleg cu tine. Este foarte receptiv și de mare ajutor, atunci când i-l cer. În ultimii doi ani, oricum, am stat mai mult acasă, ceea ce a fost minunat. Am recuperat timp cu Marcu și cu Laur și mă bucur tare mult de toate amintirile pe care ni le-am creat, în perioada asta.

Citește și: Cum și-a cunoscut soțul Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, și cum a fost cerută în căsătorie:„El a fost șeful meu'/ EXCLUSIV

Citește și: Ecaterina Ladin, dezvăluiri din noul sezon Las Fierbinți.Ce se întâmplă cu personajul Dalida, în afara filmărilor

Citește și: Simona Pătruleasa, totul despre relația cu fiica ei, Ingrid:„Are o personalitate puternică. Nu e genul de copil care…'/ EXCLUSIV

Citește și: Scandal între Cătălin Zmărăndescu și Marian Drăgulescu la Survivor:„Te dai cu capul de pereți că ai fost fraier'

De ce s-a întors Ecaterina Ladin la muncă, la doar 3 luni după ce a născut a doua oară

Nu e un secret pentru nimeni că tu ești o working mom. Mai mult, ambii tăi puști au venit pe lume în perioada „Las Fierbinți. După a doua sarcină, te-ai întors la filmări peste doar trei luni… Cum ai reușit să te descurci?

Și după prima naștere m-am întors la fel de repede pe platoul de filmare. Sunt working mom și mă pot lăuda cu asta. Și când era Marcu mic am avut ajutor și a mers destul de devreme la creșă. De asta, azi, sunt o mamă mândră de un copil perspicace. Am învățat să îmi împart timpul foarte corect: față de munca mea, față de mine și de familie. Atunci când am ajuns acasă, îmi dedic suflet și trup pentru familie. Și asta se simte, în timp. Dovadă stă toată susținerea lor pentru ceea ce fac.

Ecaterina Ladin: „Marcu nu e gelos pe frățiorul lui'

Cum se înțelege Marcu acum cu frățiorul lui? La un moment dat, spuneai că și l-a dorit și era nerăbdător să-l vadă după ce a venit pe lume. S-au mai schimbat lucrurile? A intervenit, poate, gelozia?

Marcu a fost, poate, mai fericit decât noi când l-a văzut pe Petru. Da, și-a dorit tare mult un frate și a fost dragoste la prima vedere. El era foarte grijuliu cu mine și când Petru era în burtă. Nu este gelos, încă. Asta și pentru că am încercat să echilibrez atenția, dragostea, îmbrățișările și dedicarea timpului în așa fel încât să nu simtă ceva ciudat. Lucrurile cred că se vor schimba din momentul în care Petru va începe să meargă și îi va ataca jocurile de lego. De atunci cred că va începe distracția! (râde)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter