Cine este Dinu Popescu, ispita de la Insula Iubirii. E scriitor și licențiat în psihologie

Publicat pe

Cine este Dinu Popescu, ispita de la Insula Iubirii. Antena 1 le-a pregătit telespectatorilor o surpriză. Anul acesta, pe micile ecrane revine Insula Iubirii, una dintre cele mai urmărite emisiuni ale postului TV. În total, 10 ispite masculine le vor ajuta pe concurente să-și testeze relațiile. Printre ispite se numără și Dinu Popescu, un tânăr scriitor și licențiat în psihologie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Dinu Popescu, ispita de la Insula Iubirii. Noul sezon Insula Iubirii, cel cu numărul 6, va apărea pe micile ecrane în scurt timp. Gazda emisiunii va fi tot Radu Vâlcan, la fel ca în edițiile anterioare. În schimb, atât ispitele masculine și feminine, cât și concurenții vor fi diferiți. Dinu Popescu se numără printre cele 10 ispite masculine și e pregătit de provocarea de la Antena 1.

Cine este Dinu Popescu, ispita de la Insula Iubirii. E scriitor și licențiat în psihologieCine este Dinu Popescu, ispita de la Insula Iubirii. E scriitor și licențiat în psihologie

Cine este Dinu Popescu, ispita de la Insula Iubirii. Dinu Popescu, una dintre cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii, are 29 de ani și este din București. Potrivit comunicatului transmis de Antena 1, acesta este de meserie scriitor și e licențiat în psihologie.

Citește și: Cine este Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii.S-a schimbat radical după despărțirea de Hannelore

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii 6

Citește și: Pentru cine a fost părăsită fiica lui Vladimir Putin de soț.Katerina a fost căsătorită cu prietenul tatălui ei

Citește și: Luca, fiul cel mare a lui Laurențiu Reghecampf, a împlinit 21 de ani!Ce mesaj i-a transmis antrenorul

Cine este Dinu Popescu, ispita de la Insula Iubirii

Aceași sursă mai arată că Dinu Popescu obişnuieşte să studieze oamenii şi relaţiile dintre ei. Ispita masculină de la Insula Iubirii a acceptat această provocare de la Antena 1 determinată să pună în practică ceea ce a învăţat de-a lungul timpului.

„Licenţiat în psihologie, Dinu Popescu (29 de ani, scriitor) obişnuieşte să studieze oamenii şi relaţiile dintre ei. Va face asta încă din primele zile pe Insula Iubirii, reuşind astfel să atragă deopotrivă prietenii şi antipatii. Dinu a pornit în această aventură determinat să pună în practică ceea ce a învăţat în tot acest timp', se arată în comunicatul de presă.

Dinu Popescu, ispita de la Insula Iubirii: „Îmi place jocul seducției'

În fimulețul de prezentare postat pe pagina oficială de Instagram Insula Iubirii, Dinu Popescu a scos la iveală alte lucruri inedite legate de el. Acesta a mărturisit că îi place jocul seducției. Tânărul e de părere că o relație funcțională, o relație sănătoasă nu poate fi afectată.

„Îmi place jocul seducției. Trebuie să creezi acolo unde uneori nu există. O relație funcțională, o relație sănătoasă nu poate fi afectată', a declarat Dinu Popescu, ispita de la Insula Iubirii.

Dinu Popescu e scriitor

Cine este Dinu Popescu, ispita de la Insula Iubirii. Dinu Popescu e foarte activ pe rețelele de socializare. Pe Instagram, ispita masculină de la Insula Iubirii are peste 4.000 de urmăritori. Acesta se descrie în mediul online drept psiholog, prezentator TV și scriitor.

Tot de pe rețelele de socializare aflăm și despre studiile ispitei de la Insula Iubirii. Conform informațiilor de pe contul lui de Facebook, Dinu Popescu a studiat la Universitatea Titu Maiorescu, Facultatea de Psihologie, în perioada 2015-2018.

Insula Iubirii sezonul 6, filmat pe Coconut Island

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Comunicat de presă Antena 1

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter