Cum au reacționat fetele lui Pepe când au aflat că vor avea un frățior: „Dumnezeu le așază cum știe el mai bine”

Publicat pe

Cum au reacționat fetele lui Pepe când au aflat că vor avea un frățior. Pepe este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Acesta nu a avut noroc doar în carieră, ci și în dragoste. Artistul a fost căsătorit cu Raluca Pastramă, care i-a oferit și două fetițe. Din păcate, relația nu a funcționat, însă acum el și-a găsit fericirea în brațele altei femei, Yamine Ody, care va deveni în curând mamă. Iată cum au reacționat copii lui Pepe la aflarea veștii!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pepe se poate declara un bărbat cu adevărat împlinit. Acesta se bucură de o carieră impresionantă, dar și de o dragoste necondiționată din partea fetițelor și iubitei sale. Recent, el a anunțat că va deveni din nou tată, iubita sa, Yamine Ody fiind însărcinată. În cadrul emisiunii Exclusive VIP, el a vorbit despre modul în care Maria și Rosa au reacționat când au aflat că vor avea un frate!

Cum au reacționat fetele lui Pepe când au aflat că vor avea un frățior: „Dumnezeu le așază cum știe el mai bine'Cum au reacționat fetele lui Pepe când au aflat că vor avea un frățior: „Dumnezeu le așază cum știe el mai bine'

El a vorbit inclusiv despre primele persoane care au aflat vestea cea mare. Iată toate detaliile cu privire la sarcina iubitei lui Pepe!

Citește și: Pepe, în vacanță la munte cu iubita Yasmine și fiicele lui.Cine le-a fost alături

Citește și: Pepe și Yasmine, nași de botez.Primele imagini de la eveniment

Citește și: Ce face Irina Tănase la 3 luni după despărțirea de Liviu Dragnea.A scăpat ca prin urechile acului de amenda Poliției

Citește și: Cum se înțeleg Octavia Geamănu și Marian Ionescu după șapte ani de căsnicie:’Nu e uşor să stai cu mine sub acelaşi acoperiş’

Cum au reacționat fetele lui Pepe când au aflat că vor avea un frățior

Pepe a vorbit recent despre modul în care familia sa a aflat că va deveni tată. Acesta a recunoscut că fetițele sale au fost printre primele persoane care au aflat fericita veste. Maria și Rosa au fost extrem de fericite când au auzit că vor avea un frățior!

Sunt foarte fericite, dar nu vreau să fac acum un subiect din asta. Am zis o dată pe scenă, nu stau să… Adică cine se bucură și cine a trebuit să afle a aflat de la început. Și am spus-o la Berărie pentru că în sală se aflau fanii mei. Prietenii mei care au venit să mă vadă cântând. Au plătit un bilet și au susținut cariera mea și s-au bucurat că sunt pe scenă. Și atunci am luat-o din aproape în aproape. Am spus rudelor de sânge, prietenilor apropiați, familiei Pepe online. M-am bucurat că timp de o lună și jumătate nu a răsuflat vestea în presă. După care am spus-o public fanilor mei pentru că e normal!', a încheiat Pepe la emisiunea lui Cristi Brancu.

Cine au fost primele persoane care au aflat că Pepe va deveni tată

Acesta se declară extrem de fericit și mândru pentru faptul că iubita sa îi va dărui un copil. El a recunoscut că primele persoane care au aflat au fost cele din familie, urmate de prietenii adevărați, care nu ar da ponturi presei. Apoi, el și-a asumat rolul și a vorbit cu fanii săi de pe rețelele de socializare.

Mă simt mândru și fericit! Dumnezeu le așază cum știe el mai bine. Suntem foarte fericiți! Cei din familia mea, prietenii mei adevărați, cei sinceri care nu dau ponturi presei. Că nu sunt prăduitori, că e normal, au știut. Am știut și eu cu cine să împart știrea. După care mi-am asumat și am vorbit cu cei din mediul online, cu familia Pepe online.', a spus Pepe pentru sursa citată.

Momentul în care el a făcut anunțul a fost sfârșitul lunii decembrie. Atunci, fanii săi de pe YouTube și nu numai, au aflat fericita veste.

Și mă refer aici la foarte multe persoane, cei de pe contul meu de youtube, de pe pepe.ro. Care au participat la toate evenimentele online pe care le-am ținut în decursul celor doi ani de pandemie. Au fost multe ediții de BAR Online și de concerte online și am o familie care m-a sprijinit și a susținut tot ceea ce am făcut eu. Iar lor le-am împărtășit secretul undeva prin luna decembrie la final, sau pe ianuarie, la  început, nu știu! Sunt aproape două luni, o lună și jumătate!', a mai spus el.

Iubita lui este însărcinată în 5 luni

Deși inițial s-a scris că iubita lui Pepe este însărcinată în 7 luni, adevărul este altul! Aceasta își ține băiețelul în pântece de 5 luni!

 „Nu, știrea nu este adevărată! Peste două luni nu am cum să îmi țin în brațe copilașul pentru că nu are 7 luni sarcina ei, ați înțeles greșit, eu nu am declarat asta! Ea nu este însărcinată în 7 luni, ea este însărcinată  în 5 luni, ceva de genul!', a mai spus el.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter