Pepe, în vacanță la munte cu iubita Yasmine și fiicele lui. Cine le-a fost alături

Publicat pe

După ce a împodobit bradul alături de iubita lui Yasmine și cele două fiice ale lui, Pepe a plecat în vacanță la munte, la final de an, în aceeași formație. Cei patru s-au distrat de minune împreună, însă, de data asta, grupul a fost mai mare…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În pofida faptului că, acum ceva vreme, s-a zvonit că relația lor s-a încheiat, Pepe este mai fericit ca niciodată alături de iubita lui, Yasmine Odi, iar cele mai recente poze postate de artist pe contul său de socializare dovedesc asta din plin. După ce a împodobit bradul alături de iubită și cele două fiice ale sale, artistul a plecat la munte, spre final de an, unde s-a încins distracția. iar sintagma „The more, the merrier”, a fost confirmată din plin de grupul vesel alături de care s-a distrat artistul.

Pepe, în vacanță la munte cu iubita Yasmine și fiicele lui. Cine le-a fost alăturiPepe, în vacanță la munte cu iubita Yasmine și fiicele lui. Cine le-a fost alături

Pepe, vacanță de vis la munte cu iubita Yasmine și fiicele lui

Relația dintre Yasmine și cele două fetițe ale lui Pepe, Rosa și Maria, este una deja sudată, cei patru nefiind la prima experiență de acest gen. În luna iulie, aceștia au fost împreună într-o vacanță de vis la Paris, unde s-au distrat de minune la Disneyland, alături de cele două fetițe. Atunci, artistul a postat o mulțime de fotografii amuzante, dar și filmulețe din care reieșea că puștoaicele nu doar că au acceptat-o pe iubita tatălui lor, dar s-au și atașat de ea. Raluca Pascu nu a fost deloc deranjată de relația lui Pepe și nici că fetițele sale au cunoscut-o pe Yasmine, având în vedere că a fost de acord ca micuțele să plece din țară. Drept urmare, recenta ieșire la munte nu a mai constituit o problemă.

Citește și: Pepe și iubita lui, Yasmine, au împodobit bradul alături de fetițele artistului

Citește și: Ce cadou a primit Raluca Pastramă de la iubitul ei arab. Ibrahim o surprinde cu gesturi romantice

Citește și: Maurice Munteanu, dezvăluiri sincere despre orientarea lui sexuală: „Mi se părea simpatic un coleg”

Citește și: Lidia Buble i-a făcut avansuri lui Marius Manole:„E foarte drăguță, eu mor după ea

Artistul, care își ține la curent fanii de pe Instagram cu aventurile sale din vacanțe, a postat pe InstaStory mai multe fotografii și filmulețe atât cu Yasmine, cât și cu fetițele, care s-au bucurat din plin de iarnă și de zăpadă. Rosa și Maria au făcut schi, săniuș și s-au împiretenit chiar și cu mieluțul „Vasilică”, un obișnuit al Sărbătorilor de iarnă.

Distracție în familie

După o perioadă destul de agitată, Pepe s-a liniștit și acum preferă să își țină relația actuală departe de ochii curioșilor. Se pare că Yasmine a reușit să îl aducă pe artist pe linia de plutire, după divorțul dureros de mama fetițelor lui, Raluca Pastramă, iar acum sunt fericiți, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. În același timp, și Raluca se bucură, cu discreție, de o poveste nouă de iubire, alături de iubitul ei arab, Ibrahim. Cele două fetițe ale artistului se bucură din plin însă de atenția ambilor părinți și au parte, așadar, de distracție dublă.

Cum pasul cel mai important a fost făcut – Raluca își lasă fiicele în vacanțe cu tatăl lor și iubita lui -, a urmat un alt pas deloc de neglijat: restul familiei, pentru că Pepe mai are doi frați și o soră, dar și mulți verișori și nepoți. După cum dovedesc cele mai recente fotografii și filmulețe postate de artist pe contul său de socializare, Yasmine a fost plăcută de familia lui Pepe. Artistul, iubita lui și cele două fiice ale lui au fost însoțiți de mai mulți membri ai familiei lui Pepe, alături de care s-au distrat de minune la munte, unde au făcut plimbări cu sania trasă de cai și s-au delectat cu bunătăți specifice perioadei. De altfel, Pepe le-a făcut fanilor săi o surpriză, cu o poză rară, alături de sora lui Loredana, care i-a însoțit în vacanță.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter