Declarație surprinzătoare de la Anamaria Prodan, după ce a reușit să dea jos 17 kg: ” Îmi place mâncarea, m-am născut pentru a mânca!”

Publicat pe

Anamaria Prodan a reușit performanța ca în mai puțin de un an, prin dietă și sport, să dea jos 17 kilograme. Vedeta continuă să se mențină în formă, lucru cu atât mai surprinzător cu cât ne-a declarat că este gurmandă. Când sare calul, însă, sexy-impresara are propria metodă de a impiedica kilogramele să se depună.

Anamaria Prodan a uimit pe toată lumea când a apărut la VIVA! Party anul acesta ca trasă prin inel, într-o rochie transparentă ce nu ar fi iertat nici măcar un kilogram în plus. Dacă anul trecut sexy impresara cântărea 72 de kilograme, acum, prin intermediul sportului și al unei alimentații sănătoase, Anamaria Prodan a slăbit nu mai puțin de 17 kilograme.

Anamaria Prodan are puține slăbiciuni, mâncarea e una dintre ele!

Știm cu toții, însă, că dacă să slăbești atâtea kilograme e greu, să te menții la greutatea ideală poate fi chiar mai greu. Se pare că Anamaria Prodan reușește performanța, asta în ciuda faptului că ne-a făcut o mărturisire la care nu ne-am fi așteptat.

'Am momente când mănânc foarte mult, îmi place mâncarea, m-am născut pentru a mânca. Dar apoi pun frână, pentru că eu am o voință de fier și la mine dacă îmi programez sau îmi propun ceva, aia se întâmplă', a mărturisit Anamaria Prodan pentru viva.ro.

Cu siguranță că și programul încărcat și agitat este responsabil pentru unele kilograme în minus, mai ales că Anamaria Prodan a revenit cu un nou sezon 'Gospodar fără pereche'. (Pro Tv)

Cum a reușit Anamaria Prodan să dea jos 17 kilograme în opt luni

Anamaria a povestit, pentru click.ro, cum a reușit să topească 17 kilograme în mai puțin de un an, dezvăluind faptul că a apelat și la proceduri și tratamente corporale, dar că un atu foarte important este faptul că face mișcare.

„Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea’, a spus Anamaria.

Foto: Instagram, PR

Citește și:

Cum arată fiica Narcisei Suciu, la 9 ani de când locuieşte în Finlanda. Are 21 de ani acum și este de-o frumuseţe răpitoare!

Michelle Obama a fost părăsită la scurt timp după căsătorie… Barack Obama a plecat singur într-o a doua lună de miere!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter