VIVA! Party 2019 - Anamaria Prodan, apariție de infarct. Vedeta a venit cu bikinii la vedere într-o rochie total transparentă

Publicat pe

Anamaria Prodan a atras toate privirile pe covorul roșu la VIVA! Party 2019. Vedeta a purtat o ținută care a lăsat totul la vedere. Anamaria Prodan este o femeie lipsită de inhibiții, astfel că sexy-impresara a venit cu bikinii la vedere. Imaginile cu soția lui Laurențiu Reghcampf sunt demențiale.

 

Petrecerea VIVA!, 20 de ani

Petrecerea VIVA!, cel mai așteptat eveniment monden al anului, și-a întins covorul roșu pentru oaspeții săi celebri, așteptându-i de data aceasta cu muzică disco. În urmă cu douăzeci de ani, nu se făcea clubbing, se mergea la discotecă. În urmă cu douăzeci de ani, muzica pop românească era în epoca ‘Atomic TV’. Tot în urmă cu 20 de ani, apărea primul număr VIVA!, la început de vară. De aceea, la cea de-a 20-a aniversare a revistei VIVA! ‘o facem lată’ din nou, ca pe vremuri, cu muzică de discotecă și fluturași în stomac, cu vedetele de atunci și vedetele de acum. Rețeta nu se schimbă: rochii strălucitoare, oaspeți de marcă, o seară spectaculoasă, un party cu o tradiție greu de egalat, ce aduce la un loc cele mai populare celebrități. Iar dacă vorbim despre rețetă, petrecerea noastră aniversară grandioasă nu ar fi posibilă fără ‘ingredientele’ esențiale ale prietenilor noștri glo, Pandora și Smart Water, cărora le mulțumim pentru sprijin. Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Bombay Sapphire, Dichis Signature Events, I Wish Events, Music Gear.

FOTO: Cristi Duminecioiu, Dan Borzan, Sorin Cioponea

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter