VIVA! Party 2019 - Vedete pe covorul roșu la cel mai așteptat eveniment monden din România | GALERIE FOTO

Publicat pe

Așteptarea a luat sfârșit, iar VIVA! Party 2019 a început! Evenimentul de tradiție, ajuns anul acesta la cea de-a 20-a ediție, are loc într-un cadru de poveste și se anunță a fi cea mai reușită petrecere din România. Vedetele și-au dat întâlnire, în această seară, la VIVA! Party 2019.

VIVA! Party 2019 - Vedete pe covorul roșu la cel mai așteptat eveniment monden din România |  GALERIE FOTOVIVA! Party 2019 - Vedete pe covorul roșu la cel mai așteptat eveniment monden din România |  GALERIE FOTO

Echipa VIVA! te va ține la curent, în timp real, cu tot ce se întâmplă la petrecerea de anul acesta. Pe site-ul www.viva.ro vei vedea, în timp real, fotografii și imagini filmate cu vedetele pe covorul roșu, dar și din timpul petrecerii, iar pe pagina noastră de Facebook, Revista VIVA!, vei putea urmări LIVE cele mai fierbinți momente ale VIVA! Party 2019.

Petrecerea VIVA!, 20 de ani

Petrecerea VIVA!, cel mai așteptat eveniment monden al anului, și-a întins covorul roșu pentru oaspeții săi celebri, așteptându-i de data aceasta cu muzică disco.

În urmă cu douăzeci de ani, nu se făcea clubbing, se mergea la discotecă. În urmă cu douăzeci de ani, muzica pop românească era în epoca 'Atomic TV'. Tot în urmă cu 20 de ani, apărea primul număr VIVA!, la început de vară. De aceea, la cea de-a 20-a aniversare a revistei VIVA! 'o facem lată' din nou, ca pe vremuri, cu muzică de discotecă și fluturași în stomac, cu vedetele de atunci și vedetele de acum. Rețeta nu se schimbă: rochii strălucitoare, oaspeți de marcă, o seară spectaculoasă, un party cu o tradiție greu de egalat, ce aduce la un loc cele mai populare celebrități. Iar dacă vorbim despre rețetă, petrecerea noastră aniversară gradioasă nu ar fi posibilă fără 'ingredientele' esențiale ale prietenilor noștri glo, Pandora și Smart Water, cărora le mulțumim pentru sprijin. Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Bombay Sapphire, Dichis Signature Events, I Wish Events, Music Gear.

FOTO: Cristi Duminecioiu, Dan Borzan, Sorin Cioponea, Andrei Via, Angelescu Dumitru 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter