VIVA! aniversează 20 de ani. Cea mai așteptată petrecere mondenă a anului are loc în această seară!

Publicat pe

Anul 2019 a fost cu siguranță unul dintre cei mai interesanți ani pentru revista VIVA!. Petrecerea din anul precent a fost un real succes, unde vedetele s-au simțit extraordinar. Ținute spectaculoase și apariții de neratat au putut fi văzute la cel mai glam eveniment.

Nume cunoscute din muzică, televiziune, film și modă au spus prezent la eveniment. În anul 2018, revista VIVA! a împlinit 19 ani de la apariția pe piață. Vedetele și-au pregătit ținutele cu mare atenție și au fost admirate de toată lumea.

Cum a fost la VIVA! Party 2018 puteți vedea AICI.

Echipa VIVA! te va ține la curent, în timp real, cu tot ce se întâmplă la petrecerea de anul acesta. Pe site-ul www.viva.ro vei vedea fotografii și imagini filmate cu vedetele pe covorul roșu, dar și din timpul petrecerii, iar pe pagina noastră de Facebook, Revista VIVA!, vei putea urmări LIVE cele mai fierbinți momente ale VIVA! Party 2019.

Petrecerea VIVA!, 20 de ani

Petrecerea VIVA!, cel mai așteptat eveniment monden al anului, și-a întins covorul roșu pentru oaspeții săi celebri, așteptându-i de data aceasta cu muzică disco.

În urmă cu douăzeci de ani, nu se făcea clubbing, se mergea la discotecă. În urmă cu douăzeci de ani, muzica pop românească era în epoca 'Atomic TV'. Tot în urmă cu 20 de ani, apărea primul număr VIVA!, la început de vară. De aceea, la cea de-a 20-a aniversare a revistei VIVA! 'o facem lată' din nou, ca pe vremuri, cu muzică de discotecă și fluturași în stomac, cu vedetele de atunci și vedetele de acum. Rețeta nu se schimbă: rochii strălucitoare, oaspeți de marcă, o seară spectaculoasă, un party cu o tradiție greu de egalat, ce aduce la un loc cele mai populare celebrități. Iar dacă vorbim despre rețetă, petrecerea noastră aniversară grandioasă nu ar fi posibilă fără 'ingredientele' esențiale ale prietenilor noștri glo, Pandora și Smart Water, cărora le mulțumim pentru sprijin. Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Bombay Sapphire, Dichis Signature Events, I Wish Events, Music Gear.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter