Declarațiile medicului stomatolog, după ce Lolrelai de la iUmor l-a acuzat de viol. Cum se apară: ”Am stabilit de comun acord”

Publicat pe

Medicul stomatolog care a fost acuzat de viol de Lolrelai de la iUmor face primele declarații. Cum se apară dentistul, după ce mai multe femei l-au acuzat de fapte grave.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După ce concurenta de la iUmor a făcut dezvăluiri șocante despre un dentist care ar fi drogat-o și apoi a violat-o, acesta a dat declarații despre cele întâmplate în apartamentul lui. Medicul stomatolog susține că a stabilit de comun acord cu Lolrelai să meargă la el acasă, după ce aceasta s-a simțit rău.

Declarațiile medicului stomatolog, după ce Lolrelai de la iUmor l-a acuzat de viol. Cum se apară: 'Am stabilit de comun acord'Declarațiile medicului stomatolog, după ce Lolrelai de la iUmor l-a acuzat de viol. Cum se apară: 'Am stabilit de comun acord'

Bărbatul neagă tot ce s-a întâmplat în seara de 17 februarie 2020. Anchetatorii au intrat în posesia imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale blocului în care medicul stomatolog locuiește. Declarația medicului incriminat, aflată în dosarul de la Poliție, a fost făcută publică în emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show.

În 17.02.2020, Ștefania Costache a revenit în cabinetul meu pentru igienizarea și air flow. Am șlefuit lucrarea deja existentă, care era ruptă. Am folosit patru pufuri de lidocaină în partea bucală superioară și trei în partea inferioară, apoi am aplicat un gel anestezic cu aromă de fructe. Până în acest moment, ea nu mi-a spus că îi e rău. A scuipat mult sânge și mi-a zis că i se face rău când vede sânge… Am stabilit de comun acord să mergem la mine acasă cu mașina mea, a zis că merge cu mine în apartament. Eu aveam de vorbit cu soția mea pe video call. Ea a adormit. În jurul orei 12 i-am zis că trebuie să meargă acasă. Se simțea mai bine. Cât a stat la mine în apartament era conștientă, mergea pe picioarele ei. Nu am întreținut relații sexuale cu ea și nu am pipăit-o în zonele intime. A făcut un atac panică. Am considerat-o o amică cu care ieșeam la cafea, de aceea am invitat o la mine acasă, a precizat medicul stomatolg C, în declarația dată la Poliție. Deocamdată, se așteaptă încă rezultatele analizelor toxicolgice de la IML.

Citește și: Lolrelai de la iUmor, dezvăluiri șocante! Susține că a fost drogată și violată de stomatolog: „Am un dosar de 98 de pagini”

Citește și: Medicul pe care Lolrelai de la iUmor l-a acuzat de viol a mai făcut o victimă: „Mi-a pus mâna pe sâni”

Citește și: Andreea Marin s-a vaccinat anti COVID-19: 'A fost o provocare'

Citește și: Cătălin Botezatu, la spital cu probleme de sănătate! Se operează din nou în Turcia

Lolrelai de la iUmor susține că a fost drogată și violată de medicul stomatolog

Tânăra a ales să povestească totul la un an de la întâmplarea care a marcat-o pe viață, pentru că nu și-a dorit ca părinții ei să fie afectați. Din păcate, Ștefania Costache și-a pierdut ambii părinți anul trecut. Fosta concurentă de la iUmor a fost la INML, după ce și-a dat seama că ceva nu este în regulă. Lolrelai a povestit tot ce s-a întâmplat pe contul său de YouTube.

'Mi-a dat, din punctul meu de vedere, cam multă lidocaină. Am înțeles, ulterior, de la doamnele de la INML că această substanță acoperă presupusa substanță pe care mi-a administrat-o, așa-numitul drog al violului. Ulterior, mi-a aplicat un gel care avea un gust de oțet și care, mi-a spus, să îl țin în gură fără să clătesc două minute și pe care mi-a spus să îl înghit. (…) El insista să îl înghit. (…) De acolo, lucrurile devin neclare, îmi amintesc când m-am ridicat de pe scaun că eram extrem de amețită, m-am sprijinit de biroul de lângă. (…) Am zis că nu e ok, că nu mai pot să focusez imaginea, m-am speriat. Am ieșit din cabinet, nu știu mai departe. (…) Se pare că dânsul, din soar, m-a suit în mașina dumnealui, m-a dus la el acasă, de la ora 7 seara până pe la 1 noaptea, m-a dus tot el înapoi', a mai povestit fosta concurentă de la iUmor.

FOTO: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter