Lolrelai de la iUmor, dezvăluiri șocante! Susține că a fost drogată și violată de stomatolog: "Am un dosar de 98 de pagini"

Publicat pe

Lolrelai, Ștefania Costache pe numele din buletin, a povestit prin ce momente de coșmar a trecut, după ce a fost drogată și violată de un doctor. Fosta concurentă de la iUmor a făcut dezvăluiri cutremurătoare, iar scenele de groază au fost surprinse pe camerele de supraveghere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Fosta concurentă de la iUmor a povestit prin ce a trecut, după ce a mers în cabinetul unui medic stomatolog. Lolrelai susține că medicul a drogat-o, apoi a dus-o în apartamentul lui, unde a violat-o. Bărbatul ar nega tot ce s-a întâmplat și s-ar fi încurcat chiar în declarațiile date la Poliție. Anchetatorii au intrat în posesia imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale blocului în care medicul stă.

Lolrelai de la iUmor, dezvăluiri șocante! Susține că a fost drogată și violată de stomatolog: "Am un dosar de 98 de pagini"Lolrelai de la iUmor, dezvăluiri șocante! Susține că a fost drogată și violată de stomatolog: "Am un dosar de 98 de pagini"

Tânăra a ales să povestească totul la un an de la întâmplarea care a marcat-o pe viață, pentru că nu și-a dorit ca părinții ei să fie afectați. Din păcate, Ștefania Costache și-a pierdut ambii părinți anul trecut.

Luna asta se împlinește un an de zile de când am depus o plângere la poliție  împotriva unui domn doctor stomatolog, care, în urma prezentării mele, pentru un (…), nu pot spune cu certitudine ce substanță mi-a administrat, pentru că, deși s-a împlinit un an, nu am primit rezultatele de la INML încă. Și, în urma administrării substanței, m-a dus la dânsul acasă vreme de vreo patru ore. Nu am nici cea mai mică amintire din acea seară, în afară de ce mi-a povestit fosta mea colegă de apartament și câteva flashuri din cabinet și un singur flash din spatele cabinetului, nu știu nimic. Cu toate astea, m-am ales cu un dosar, care are 98 de pagini mai exact… dosar care m-a ajutat, măcar din punctul ăsta de vedere… să îmi pun cât de cât cap la cap întâmplările. Sunt camere video care au surprins momentul în care intram cu dânsul în scara lui de bloc, în care eram total confuză, dezechilibrată și dezorientată, după cum scriu anchetatorii. De ce fac acest video? Pentru că mi-aș dori să știu de ce într-un an de zile nu s-a întâmplat nimic și nu știu nimic. Doi la mână, pentru că dânsul încă profesează și asta mă face să cred că orice altă femeie e în pericol să pățească același lucru. (…)', a declarat Lolrelai în video-ul postat de curând pe contul ei de YouTube.

Citește și: Ioana Ginghină a avut COVID-19! Cum se simt actrița, iubitul și fiica ei: „Am redus ieșirile, fac și vaccinul'/ EXCLUSIV

Citește și: Oana Sârbu, dezvăluiri neștiute din căsnicia cu fostul soț, Virgil Popescu: „Era diferență de vârstă și de nebunie între noi!'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. O nouă lovitură pentru Claudia Pătrășcanu

Citește și: Adevărul despre povestea de iubire dintre Alexandra Dinu și Mircea Radu. De ce s-au despărțit

Lolrelai de la iUmor a fost la INML

Fosta concurentă de la iUmor a fost la INML, după ce și-a dat seama că ceva nu este în regulă. Lolrelai a povestit tot ce s-a întâmplat pe contul său de YouTube.

'Mi-a dat, din punctul meu de vedere, cam multă lidocaină. Am înțeles, ulterior, de la doamnele de la INML că această substanță acoperă presupusa substanță pe care mi-a administrat-o, așa-numitul drog al violului. Ulterior, mi-a aplicat un gel care avea un gust de oțet și care, mi-a spus, să îl țin în gură fără să clătesc două minute și pe care mi-a spus să îl înghit. (…) El insista să îl înghit. (…) De acolo, lucrurile devin neclare, îmi amintesc când m-am ridicat de pe scaun că eram extrem de amețită, m-am sprijinit de biroul de lângă. (…) Am zis că nu e ok, că nu mai pot să focusez imaginea, m-am speriat. Am ieșit din cabinet, nu știu mai departe. (…) Se pare că dânsul, din soar, m-a suit în mașina dumnealui, m-a dus la el acasă, de la ora 7 seara până pe la 1 noaptea, m-a dus tot el înapoi', a mai povestit fosta concurentă de la iUmor.

Am depus plângerea, am stat opt ore… S-a pierdut foarte mult timp, această substanță, dacă este cea bănuită de mine, cât și de cei de la INML, iese din sânge în maximum 24 de ore… Am ajuns la INML la 12 noaptea, dacă substanța a fost administrată cu o zi înainte, la ora 18:00, există posibilitatea să nu fie găsită. (…) Eu nu eram eu, eram docilă când dădeam declarații. Eram așa cum sunt victimele de obicei…', a mai mărturisit Ștefania Costache.

Își amintește că a fost pipăită în zona sânilor, iar a doua zi, a constatat disconfort în zona vaginală', se arată în actele din dosarul cercetării penale a cazului.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter