Deea Codrea este însărcinată! Fosta concurentă Bravo, ai stil! va deveni mamă pentru prima oară

Publicat pe

Deea Codrea, una dintre cele mai iubite concurente de la „Bravo, ai stil Celebrities', este însărcinată! Vedeta a făcut marele anunț pe rețelele de sociaizare și a dezvăluit că este extrem de fericită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Deea Codrea este însărcinată! După ce le-a câștigat inimile telespectatorilor emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities' nu numai prin ținutele pe care le-a ales pentru celebra competiție, ci și prin atitudinea pe care a afișat-o de fiecare dată, bloggerița le-a oferit fanilor ei un mare motiv de bucurie.

Citește și: Cum arată Deea Codrea de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fără machiaj: „Cel mai important lucru este să fii tu ok cu tine și să te simți bine in pielea ta”

Citește și: Scandal monstru între Raluca Bădulescu și Deea Codrea

Citește și: Episodul negru din trecutul concurentei Deea Codrea de la 'Bravo, ai stil Celebrities'. Bruneta și-a deschis sufletul

Vedeta va deveni mămică pentru prima dată și deși nu se cunosc prea multe detalii despre partenerul său, este evident că Deea Codrea trăiește cea mai frumoasă perioadă de până acum!

Deea Codrea este însărcinată! Fosta concurentă Bravo, ai stil! va deveni mamă pentru prima oarăDeea Codrea este însărcinată! Fosta concurentă Bravo, ai stil! va deveni mamă pentru prima oară

Deea Codrea este însărcinată! Mai îndrăgostită ca niciodată, vedeta de la „Bravo, ai stil!' a explicat cum se simte

Deși este extrem de rezervată atunci când vine vorba despre viața sa personală, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities' a povestit, în cel mai mic detaliu, trăirile care o încearcă în aceste momente emoționante și pline de fericire.

„S-a întâmplat să mi se întâmple. Fără să caut, fără să strig, fără să alerg, fără să fie nevoie măcar să mă întreb. S-a întâmplat să apari și să apară. Să simțim. Să fim… poate că nici tu, nici eu nu speram, nu bănuiam. Din doi ne-am născut noi, așa e dragostea, se întâmplă, pur și simplu. În sfârșit, acasă. Bun venit acasă, suflețel. Vorbim de tine încă de când am început să vorbim de noi.' a scris Deea Codrea, pe rețelele de socializare.

Deea Codrea a avut parte de un divorț neașteptat, în urmă cu doar câțiva ani

Înainte să îl cunoască pe actualul său partener, viitoarea mămică a trăit momente extrem de grele. Pe când avea doar 17 ani, Deea Codrea l-a cunoscut pe bărbatul care urma să îi devină soț. În anul 2014, cei doi au spus cel mai hotărât „Da!', de până atunci, în fața ofițerului de la starea civilă și au devenit astfel soț și soție.


După doi ani de căsnicie și opt ani de relație, cei doi au decis să divorțeze și au rămas în relații de amiciție, întrucât au o afecere împreună, în orajul natal al fostei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities'. La mai bine de cinci ani de la divorț, Deea Codrea și-a regăsit fericirea! Piteșteanca și-a refăcut viața, iubește, este iubită și urmează să devină mamă.

Sursa foto: Instagram, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter