Scandal monstru între Raluca Bădulescu și Deea Codrea, la Bravo,ai stil! Celebrities

Publicat pe

Moment spectaculos la Bravo, ai stil! Celebrities, unde Raluca Bădulescu și-a ieșit din fire la discursul pe care l-a susținut Deea Codrea.

Citește și: Cum arată Raluca Bădulescu în costum de baie, după ce a slăbit 70 de kilograme. Nu face niciodată plajă în România
Scandal monstru între Raluca Bădulescu și Deea Codrea, la Bravo,ai stil! CelebritiesScandal monstru între Raluca Bădulescu și Deea Codrea, la Bravo,ai stil! Celebrities


Concurenta emisunii a susținut un moment inedit. A venit la pupitru cu un „premiu Oscar' și a început să își recite discursul de mulțumire față de toți cei din platou.


A început cu concurentele, cărora le-a adresat cuvinte mai mult sau mai puțin plăcute. Deea Codrea le-a mulțumit Ralucăi Tănase, lui Theo Rose, dar și Ginei Chirilă sau Biancăi Giurcanu.

Citește și: „Regina Regească” Raluca Bădulescu, spectacol de club incendiar! La primul show, voi purta un costum făcut din 300 de metri de aplicații cu cristale'

Cât despre Maria Ilioiu și Bianca Rus, Deea le-a transmis că ele au făcut-o să fie mai rezistentă și să suporte multe. Plină de ironie, Deea le-a spus că și-ar fi dorit să primească Oscarul pentru calmul de care dă dovadă:
„Cu Maria și Bia îmi e imposibil să fac asta', a spus Deea. Când a ajuns la juriu, spiritele s-au încins.

„O să încep lista de mulțumiri cu Cătălin. Toată copilăria mea, recunosc că m-am uitat la tine. Te-am văzut înconjurat de femei frumoase și mi-am dorit să fiu și eu una dintre ele. Îți mulțumesc pentru un vis care nu se va materializa niciodată. Raluca, regina regească, îți mulțumesc din suflet pentru că datorită ție am și eu curaj să ascult manele în public. Înainte le ascultam doar în baie'.

Citește și: Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă? Vedeta a trecut printr-o transformare uimitoare


Raluca Bădulescu s-a simțit ofensată, motiv pentru care i-a răspuns concurentei:


„Am înțeles, dar tu despre mine ai înțeles doar faptul că ascult manele?'
Deea și-a continuat discursul, însă Raluca nu s-a mai putut abține.
„La cât a vorbit Deea, nu mai are cum să fie război, pentru că au ațipit toți pe tunuri, călare. Ai vorbit prea mult, fetiță. Eu știu de ce cred că a vorbit așa de mult. Să nu te deochi. E seară eliminatorie, fetiță, poate vrei să ne spui adio cu chestia asta și nu știi cum să faci. Și ai zis să ții un speech așa.
„Eu am uitat să zic la sfârșit că acesta este un pamflet', a spus Deea, în încercarea de a aplana conflictul.


Însă fără prea mult succes, pentru că Raluca Bădulescu s-a enervat destul de tare.

Citește și: Episodul negru din trecutul concurentei Deea Codrea de la 'Bravo, ai stil Celebrities'. Bruneta și-a deschis sufletul si a vorbit despre divorț


„Diferența între a mă face Cătălin manelistă și a zice tu chestia asta este foarte mare. Tu nu mă cunoști. Nu cunoști nimic despre mine. Roast-uri să faci la tine acasă. […] Tu nu ești atât de interesantă și nici atât de smart și nici atât de funny cum te crezi. Asigură-te că mă cunoști foarte bine până să spui ceva despre mine. […] Am făcut niște școli, am un trecut în spate. […] PAmflet permite-ți cu colegele tale. Nu-ți permiți cu mine pentru că nu mă cunoști și, repet, nu ești atât de grozavă cum te crezi. […] Toți aveți impresia că sunteți foarte deșteptuți, iar eu sunt aia cu păr blond și cu multe gene și cu buze de un kilogram pe care mi le-am pus la televizor. Și mai sunt și proastă.' a declarat Raluca Bădulescu în cadrul jurizării.

După alte câteva replici acide din partea juratei, Deea Codrea a ajuns să fie la un pas de a plânge.

„Raluca, eu nu am intenționat să jignesc pe nimeni. Chiar m-am chinuit să scriu discursul ăla și catchy și amuzant. Îmi cer scuze încă o data. Sincer, îmi dau lacrimile, nu mi-am dorit asta nici o secundă pentru că vă apreciez real pe toți 3, ' a declarant concurenta.

Citește și: Cine este Deea Codrea de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'. 'Îmi propun să ajung cât mai departe în această competiție!'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter