Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă? Vedeta a trecut printr-o transformare uimitoare

Publicat pe

Raluca Bădulescu poartă întotdeauna perucă. Înainte, vedeta nu obişnuia să îşi ascundă părul natural. Iată imagini din trecut cu juratul de la „Bravo, ai stil”.

Raluca și-a făcut, în urmă cu trei ani, o operație de reducție a stomacului, iar de atunci a început să slăbească spectaculos. Deși mulți ar crede că ține o dietă strictă, realitatea este cu totul alta. Vedeta nu-și refuză nimic, își face toate poftele, dar cu măsură, pentru că dimensiunea stomacului o ajută să mănânce foarte puțin, dar des. Ea nu a renunțat nici la băuturile carbogazoase, însă reușește să se mențină foarte suplă, scrie Libertatea.

Iată că de ceva timp ea apare în public purtând perucă. Are diferite modele care îi vin perfect. Priviţi galeria foto cu imagini cu Raluca, fără perucă!

Raluca Bădulescu are aproape dimensiuni de manechin după ce a slăbit 70 de kilograme

Pe Raluca Bădulescu am întâlnit-o la un eveniment monden, unde ne-a atras privirile cu silueta ei, dar și cu rochia pe care o purta. Vedeta a slăbit considerabil după operația de micșorare a stomacului și reușește să se mențină în formă, chiar dacă nu poate renunța la dulciuri. Raluca Bădulescu are aproape dimensiuni de manechin, iar nici ei nu-i vine să creadă asta. Înainte să se opereze, jurata de la ‘Bravo, ai stil’ avea 125 de kilograme, iar acum a ajuns să aibă talie de viespe.

Foto: Facebook, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro