Ispita ispitelor: Radu Vâlcan era numai bun de ”Insula Iubirii” în 2003. FOTO RARE, de care a uitat până și el!

Publicat pe
Ispita ispitelor: Radu Vâlcan era numai bun de 'Insula Iubirii' în 2003. FOTO RARE, de care a uitat până și el!Ispita ispitelor: Radu Vâlcan era numai bun de 'Insula Iubirii' în 2003. FOTO RARE, de care a uitat până și el!

Cu mult înainte de a-și întemeia o familie alături de Adela Popescu și pe vremea când nu visa să prezinte 'Insula Iubirii', Radu Vâlcan era un manechin la început de drum, ce cocheta cu televiziunea. Vedeta a realizat o ședință foto pentru VIVA în 2003, intrând în pielea lui James Bond. Iată ce concepții de viață avea Radu atunci și ce spunea despre iubita sa de la vremea aceea.

Radu Vâlcan este un tătic fericit, cu doi băieți, și are o viață împlinită alături de dragostea vieții lui, Adela Popescu, cu care are o relație din 2010. De asemenea, este prezentatorul uneia din cele mai de succes formate tv, 'Insula Iubirii'.

Radu Vâlcan în 2003: 'Aș fi preferat să fiu mai înalt!'

În urmă cu 15 ani, însă, Radu nu ar fi intuit nimic din toate astea. În 2003, pe când a realizat o ședință foto pentru VIVA!, era un model de succes, ce fusese desemnat cu doar doi ani înainte 'Manechinul român al anului', beneficiind de mare ajutor în carieră din partea lui Cătălin Botezatu. În plus, deja cocheta cu televiziunea, fiind prezentatorul emisiunii 'Impact', de la Prima TV. Cu toate acestea, Radu declara pentru VIVA! că nu se consideră frumos: 'Nu mă consider un bărbat atrăgător…Cred că în carieră m-a ajutat destul de mult înălțimea. Dar, de pildă, în liceu mă simțeam complexat, deoarece toți colegii mei erau mai scunzi ca mine. Acum nu mă mai satisface înălțimea mea, aș fi preferat să fiu chiar mai înalt'.

Întrebat  ce ar face dacă ar trebui să cheltuiască 1000 de dolari într-o zi doar pentru el, Radu a dat un răspuns din care tragem concluzia, încă o dată, că Adela Popescu e foarte norocoasă cu un astfel de bărbat alături. 'Mi-e greu să mă gândesc că aș cheltui niște bani fără să o includ și pe prietena mea. Eu pun totdeauna pe primul plan fericirea prietenei mele. Dacă ea e fericită, putem sta toată seara la televizor', acesta a fost răspunsul prezentatorului de la 'Insula Iubirii', care a refuzat, întrebat de reporter, să dezvăluie identitatea iubitei de la acea vreme.

Foto: arhiva VIVA! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter