Ce nume va purta al doilea copil al Adelei Popescu şi al lui Radu Vâlcan: "E unul rar întâlnit"

Publicat pe

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au ales numele celui de-al doilea copil. Băieţelul va purta un prenume deosebit şi foarte rar întâlnit! 

Adela Popescu a fost externată din spital astăzi, la trei zile de când a adus pe lume cel de-al doilea copil al său. Deşi nu erau convinşi, ea şi Radu au ales numele.

„Să vă dau un mic indiciu despre numele pe care îl va purta copilul. Este un nume extrem de rar întâlnit, extrem de sofisticat şi nu vrem să-l spunem încă pentru că te pomeneşti că-l iau şi alţii!”, a spus Adela în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea”.

Ea a mai declarat că acum se simte bine, după ce a avut dureri mari înainte de naştere. „Fac foarte bine, să ştii că m-am gandit că nu există naştere fără dureri. Femeile sunt femei, ăsta este rostul nostru!”.

Adela a povestit puţin şi despre experienţa naşterii: „Intrasem un pic în panică, îmi doream să nasc natural şi uşor si nu voia. Când am împlinit fix 40 săptămâni, ca la debutul primei sarcini, am luat o pastilă şi nu m-au lăsat contracţiile. M-am dus la soţul meu şi i-am zis că este momentul. S-a întâmplat la 4:30 dimineaţa… Radu s-a panicat, nu se aştepta să nasc la ora aia. Am plecat foarte repede, bucuroşi, deşi Radu se temea că o să fie trafic. Tot ce îţi post spune este că deşi a fost un travaliu mai scurt, 4-5 ore spre deosebire de Alexandru, 10 ore, a fost mult, mult mai dureros! La un moment dat voiam să le spun să-mi facă cezariana însă nu mai aveam glas.”, a povestit Adela despre experienţa naşterii.

Cum l-a cucerit Adela Popescu pe Radu Vâlcan

Sunt unul dintre cele mai unite, dar și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cum l-a cucerit Adela Popescu pe Radu Vâlcan? Prezentatorul TV a spus tot, într-un mod care ar flata orice femeie.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter