Maya a făcut-o pe Teo Trandafir să plângă în faţa a 5.000 de oameni. Momentul a fost unic

Publicat pe

Maya a făcut-o pe Teo Trandafir, amam ei, să plângă. Totul s-a întâmplat în public, într-un moment neaşteptat pentru prezentatoarea TV. 

În numărul de decembrie al revistei VIVA!, Teo ne-a dezvăluit cum se înţelege cu fiica ei. Pe data de 2 iunie, ziua de naştere a prezentatoarei TV, aceasta a izbucnit în plâns la Sala Palatului. Fiica ei, pentru prima oară, a cântat în public, i-a urat La mulţi ani.

Mai mult decât atât, Teo a explicat cum se simte Maya ştiind că este fiica unei persoane publice. Ea a precizat că este pregătită şi pentru momentul în care Maya va ieşi la prima întâlnire.

Când te-a făcut Maya ultima oară să plângi?

Ultima oară a fost la ziua mea, când a apărut. Altă dată senzațională a fost când am fost invitată, de fapt gazdă a unui concert la Sala Palatului. Avuseserăm noi o discuție cu câteva săptămâni înainte, Maya nu cânta în public pentru că îi e rușine, mă rog, nu apare în public, nu se expune, nu se exhibă, e un om mai degrabă discret. Și, spre sfârșitul concertului, am auzit un „Mulți ani trăiască!, de pe scena Sălii Palatului, care semăna foarte bine cu vocea ei. Și fata mea a apărut în fața a 5.000 de oameni, ținându-se de mână cu Dan Bittman și cântând „Mulți ani trăiască din tot sufletul ei mititel. A cântat pentru prima oară pentru mine.

Cum percepe Maya faptul că mama ei este Teo Trandafir?

S-a născut așa, nu percepe altfel. Chiar o întreba o tipă cum e să fii fata lui Teo Trandafir, și eram și eu de față și mi-am dat seama că nu îmi pusesem problema atât de serios pe cât ar fi trebuit. Și i-a explicat doamnei respective că sunt avantaje, dar și dezavantaje, faptul că tu trebuie să demonstrezi mai mult decât alții, că tu trebuie să fii mai puțin contestabilă, pentru că se presupune că tu ești fata lui Teo Trandafir și că ție ți se cuvin anumite lucruri. E ca la mine cu examenul de șofer. Când am dat eu examenul pentru permis, m-au ținut mult mai mult decât pe ceilalți concurenți, pentru că eram doamna Teo și în spatele meu era o mașină de Poliție. M-au dus pe un traseu pe care mergea toată lumea, doar că m-au ținut mult mai mult, tocmai ca să se asigure că doamna Teo nu face porcării.

Eșți pregătită pentru momentul în care Maya va veni acasă și îți va spune că a invitat-o un băiat la un film, la o prăjitură?

Sigur că da.

Interviul integral poate fi găsit în numărul de decembrie 2018 al revistei VIVA!. 

Coperta VIVA! decembrie

Coperta VIVA! decembrie

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter