Daniela Crudu, decizie de ultimă oră după ce a fost bătută cu bestialitate de iubit. Fanii sunt contrariați

Publicat pe

Daniela Crudu a luat o decizie de ultim moment după ce a fost bătută cu bestialitate de fostul partener. Fanii s-au arătat contrariați de hotărârea luată de prezentatoarea TV.

Daniela Crudu, decizie de ultimă oră după ce a fost bătută cu bestialitate de iubit. Fanii sunt contrariațiDaniela Crudu, decizie de ultimă oră după ce a fost bătută cu bestialitate de iubit. Fanii sunt contrariați

Puțini sunt cei care poate au observat ca s-a închis contul de Instagram al Danielei Crudu. Fosta asistentă TV a luat decizia de a-l închide pentru o perioadă, cel mai probabil pentru că a fost asaltată cu întrebări și mesaje legate de starea sa de sănătate, dupa incidentul din weekend, scrie spynews.ro.

Duminică, în jurul orei 05:40, Daniela Crudu a apelat numărul de urgență 112, anunțând autoritățile că este agresată de iubitul ei. După externare, bruneta a decis să nu depună plângere împotriva croatului cu care a trăit o scurtă poveste de dragoste.

Vedeta de televiziune a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar în acest moment se află acasă, în grijă familiei.

Citește și: Filmul complet al episodului în care Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de iubit. Motivul de la care a început întreg scandalul

În urma informațiile apărute în presă, iubitul Danielei Crudu ar fi bătut-o din cauza banilor, însă Ana, sora Danielei Crudu, a venit cu o altă versiune. A menționat că motivul pentru care s-ar fi ajuns la bătaie ar fi fost gelozia.

„Nu este adevărat. Banii i-a luat acum. Nici nu ştiam unde sunt. Daniela, nici ea. Când am intrat, am văzut unde îi pusese. A zis că nu-i lipseşte nimic. De la bani sub nicio formă! Şi-a luat toţi banii, lucrurile, actele. (…) Ea spune că nu ştie de ce. Probabil, şi eu aşa sunt sigură, din cauza geloziei. Toată lumea voia să vină la ea la club să facă poze… Probabil nu a înţeles, băutura… Aceasta este părerea mea. Daniela mi-a spus că de la nimic!', a declarat Ana Crudu.

Citește și: Daniela Crudu a fost bătută de iubit. A fost dusă la spital cu traumatism cranio-facial și nasul spart

Cum se simte acum Daniela Crudu

Tatăl Danielei Crudu a spus ca tânăra se simte mai bine.

„Am ieşit cu căţeluşul Danielei. Ea se simte bine. Ia unguente, se tratează, a mai luat nişte calmate. Totul este bine. Nu are dureri, ia ce i-a dat medicul. Alifii pentru picioare pentru că a fost desculţă… Dar e bine. E tânără şi se reface rapid.

Echimozele de pe faţă aproape i-au trecut… Medicul i-a prescris o reţetă, sora a fost şi le-a luat, ia medicamentele necesare… Eu sunt mulţumit că merge spre bine. Momentan doarme, se odihneşte. A stat până mai târziu, a mai vorbit la telefon…”, a precizat bărbatul.

Citește și: Daniela Crudu nu e la primul episod de violență domestică. Vedeta a fost bătută și arsă cu țigara de fostul iubit, Mihai Costea, alias Nilă

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter