Scandalos! O mamă, fotografiată dezbrăcată în timp ce bebelușul o săruta pe fesă

Publicat pe

Scene cu adevărat scandaloase în mediul online, după ce o mamă din Slatina a fost fotografiată în timp ce copilul ei o săruta pe fesă. Femeia apare în postarea de pe Facebook cu pantalonii în vine și privirea în jos, spre bebelușul care o sărută pe fesă.


Tânăra mamă, pe nume Cristina, este din Slatina și a fost criticată aspru de internauți.

Citește și: Gheorghe Dincă a avut un complice când a violat-o pe Luiza Melencu. Suspectul a fost reținut


Potrivit acesteia, fotografia a fost făcută în urmă cu trei ani de o mătușă a copilului. Poza a fost făcută public acum, spune femeia, pentru a îi face rău.
Mama copilului a încercat să se scuze:


„Dar voi chiar nu înţelegeţi sunteţi bătuţi în cap nu vedeţi ce păr aveam în cap şi cât de mic erea copilul atunci? Credeţi că m-am trezit şi mi-am pus copilul să mă pupe în fund?

De când curul sa mutat pe buca dreaptă? Acolo se vede clar da ca eu radeam dar radeam de gestul facut de el ca mi-a tras un crac de la pantalon si ma muscat iar eu m-am întors râzând gen: Doamne ce nebun este. Şi în momentul respectiv matusa copilului Stancu Madalina pe fbk ma fotografiat fără ca eu să ştiu.

Cereţi explicaţi de la ea dc la învăţat sa vina la mine şi sa mă muşte de fund cum a putu sa ma pozese si sa publice o asemenea poza fara ca eu sa stiu.
Pentru ea a fost o gluma prosta asa sustine si in momentul de fata ca nu a realizat ca lumea va critica astfel. Bineînţeles ea nu este mama. Pentru ea a fost o gluma acea poza.

Citește și: Imagini șocante! Un avion de pasageri s-a rupt în trei bucăți, pe un aeroport din Istanbul. Bilanțul victimelor

Nu vi se pare şi voua ciudat ca poză sa apară dupa 3 ani? E clar ca cineva a făcut asta ca sa imi faca rău. Dar DUMNEZEU este sus si nu va dormi pentru cine a facut asta si pentru toţi cei care au comentat aşa fara sa ştie cum a fost de fapt acea poza. Voi credeţi ca eu ma pozam sa îmi puneam copilul pe internet nu mă gandeam la consecinţe? Sau la toată populaţia de pe fbk? Se vede clar din celelalte poze viata copilului meu.

Dar nu ati avut ce sa faceţi si voi. Daca eream vinovată numai raspundeam după profilul meu ca să mă zapaciti voi dar am încercat sa va fac să înţelegeţi că nu este ceea ce pare dar este inutil sunteţi mai rău ca niste animale, a scris femeia.

Însă reacțiile furioase n-au întârziat să apară.

Citește și: Imagini neașteptate cu Sorina, fetița adoptată care locuiește la New York. Cântă la pian impecabil și a susținut primul recital


„Nu mai faceți copii dacă vă bateți joc de ei. Nu te poți numa mamă dacă faci așa ceva copilului tău. Să-ți fie rușine, nesimțito', i-a scris cineva femeii.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter