Incredibila poveste de dragoste a lui Victor Rebengiuc: iubește de 55 de ani aceeași femeie. Cum s-a îndrăgostit actorul de Mariana Mihuț

Publicat pe

Victor Rebengiuc a împlinit 87 de ani și este încă neobosit când vine vorba de scena pe care o iubește. La fel ca-n prima zi își iubește și soția, pe actrița Mariana Mihuț, cu care este căsătorit din anul 1965. Cei doi au trăit o poveste de dragoste ca-n filme și sunt dovada vie că nu există coincidențe.

Victor Rebengiuc a împlinit ieri 87 de ani, fiind unul dintre cei mai apreciați oameni de teatru și film. A jucat în peste 50 de spectacole de teatru și în mai bine de 70 de filme, iar realizările din carieră sunt dublate de o poveste de dragoste impresionantă, care durează de mai bine de jumătate de secol.

Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț locuiau în același bloc, dar s-au cunoscut pe platourile de filmare

Actorul s-a căsătorit cu actrița Mariana Mihuț în1965, la un an după ce aceasta termina Facultatea de Teatru, iar Victor Rebengiuc era deja o figură cunoscută. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare, deși, culmea coincidenței, ulterior au realizat că locuiau în același bloc.

Ciudat este faptul că noi locuiam în același bloc. Ea stătea la scara 1, eu stăteam la scara 6. Și ne-am întâlnit pe platoul de filmare. Am vorbit. „Ce înveți tu?', „La ce clasă ești?'. Ea era studentă, în anul terminal. „Ce vrei să faci?', „Unde vrei să te duci?', eu întrebam, ea răspundea', a povestit actorul într-un interviu cu Irina Margareta Nistor.

Întrebată într-un interviu Libertatea despre legătura de 55 de ani cu soțul ei, Mariana Mihuț a replicat: 'Sunt cu adevărat fericită că a trecut atât timp și îl am lângă mine pe Victor. O replică îmi place foarte tare în «Moartea unui comis voiajor» și mi se potrivește: «Poate nu are caracterul cel mai minunat din lume, dar cu siguranță a meritat să rămân cu el»'.

Vezi care sunt cele mai frumoase filme de dragoste!

Foto: Libertatea, Facebook

Incredibila poveste de dragoste a lui Victor Rebengiuc: iubește de 55 de ani aceeași femeie. Cum s-a îndrăgostit actorul de Mariana MihuțIncredibila poveste de dragoste a lui Victor Rebengiuc: iubește de 55 de ani aceeași femeie. Cum s-a îndrăgostit actorul de Mariana Mihuț
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter