Diana Dumitrescu și-a botezat băiețelul în mare secret. Primele imagini de la eveniment

Publicat pe

Deși este mereu în centrul atenției, când vine vorba despre familia sa, Diana Dumitrescu a preferat să păstreze mereu o discreție. Proaspăta mămică și-a botezat băiețelul în mare secret, iar totul s-a desfășurat așa cum și-a dorit.

Micuțul Carol Anton a fost creștinat, iar evenimentul a fost unul foarte discret. Diana Dumitrescu nu a făcut din acest moment special din viața ei un mare tam-tam și a preferat să se bucure de aceste clipe alături de cei apropiați. Actrița a postat și câteva imagini de la botezul băiețelului său.

”Fericirea se trăiește mereu în familie! Mulțumesc tuturor membrilor familiei noastre, de sânge sau nu, pentru prezență, pentru distrație, pentru dansuri, pentru urările minunate către Carol Anton, pentru că existați în viețile noastre! ❤️’‘, a scris vedeta pe una dintre rețelele de socializare.

Invitații s-au simțit minunat la petrecere și au fost bucuroși că au fost alături de Diana Dumitrescu într-o zi atât de importantă pentru ea și pentru familia ei.

Diana Dumitrescu nu își mai alăptează bebelușul

Când vine vorba despre viața personală, actrița este foarte discretă. Diana Dumitrescu a născut în luna septembrie un băiețel perfect sănătos, care a primit numele Carol Anton. Proaspăta mămică a mărturisit că și-a alăptat bebelușul până acum, însă acum nu mai poate face acest lucru. Diana Dumitrescu a povestit că fiul ei, Carol, refuza să mai mănânce laptele mamei, iar vedeta a fost nevoită să îi dea lapte praf, pentru că micuțul nu lua în greutate.

„E cu mama. Sunt foarte fericită. Mama a venit din prima săptămână de când am născut. Eu am dormit, sunt odihnită. Am parte şi îi mulţumesc lui Dumnezeu, de un copil foarte cuminte. Doarme noaptea câte şase ore. E rai pentru noi în casă. În primele 3-4 săptămâni cât am alăptat trebuia să mă trezesc. Hrăneam copilul din trei în trei ore. S-a înţărcat singur, a trebuit să îi dau biberon pentru că nu lua în greutate şi nu a mai vrut’, a spus Diana Dumitrescu.

FOTO: Facebook

Diana Dumitrescu și-a botezat băiețelul în mare secret. Primele imagini de la evenimentDiana Dumitrescu și-a botezat băiețelul în mare secret. Primele imagini de la eveniment
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter