Cum s-a îmbrăcat Adelina Pestrițu la E! People’s Choice Awards. A purtat o ținută elegantă pe covorul roșu din America

Publicat pe

Adelina Pestrițu a făcut furori pe covorul roșu de la E! Peoples Choice Awards. A strălucit într-o rochie neagră, extrem de sexy, mulată pe corp, care i-a pus formele în evidență. Alături de ea a fost soțul ei, Virgil Șteblea. Emoționată, dar cu zâmbetul pe buze, Adelina s-a bucurat de clipele unice alături de vedetele internaționale. 

Adelina Pestrițu este cel mai bun influencer din România în 2019, potrivit E! People Choice Awards, în urma voturilor oamenilor de pretutindeni înregistrate în perioada 4 septembrie – 18 octombrie. Diferența între Adelina Pestritu și următorul clasat a fost de mai bine de un milion de voturi.

În calitate de Best Romanian Influencer’, Adelina a participat la gala internațională E! Peoples Choice Awards din 10 noiembrie, a avut loc în America, la Santa Monica, Los Angeles, unde au participat și Kim Kardashian, Taylor Swift, Ariana Grande, Billie Eilish, Miley Cyrus, Camila Cabello, Pink, Cardi B, Ed Sheeran, Drake, Shawn Mendes, Travis Scott, Khalid, Lil Nas X sau reprezentanți ai producțiilor ‘The Lion King, ‘Spider-Man: Far From Home, ‘Stranger Things, ‘The Walking Dead, ‘Riverdale.

Pe covorul roșu, Adelina Pestrițu a purtat o rochie neagră, cu o crăpătură adâncă pe picior. Creația i-a pus în evidență formele. Așa a reușit să atragă toate privirile atunci când a sosit în sala în care a avut loc celebrul eveniment. În picioare a optat pentru o pereche de sandale negre, foarte simple, cu o singură baretă.

Vedeta a fost extremd e emoționată când a văzut-o pe Kim Kardashian și nu a ratat ocazia de a face o poză cu ea.

„A fost ceva uluitor, nici nu am cum să vă descriu în cuvinte. Este incredibil, am avut parte de o experiență extraordinară. Premiul nu îl am fizic. O să vină în două săptămâni, acasă. Era destul de greu.”

Cum s-a îmbrăcat Adelina Pestrițu la E! Peoples Choice Awards. A purtat o ținută elegantă pe covorul roșu din AmericaCum s-a îmbrăcat Adelina Pestrițu la E! Peoples Choice Awards. A purtat o ținută elegantă pe covorul roșu din America

Adelina Pestrițu se lansează în afaceri împreună cu soțul ei, Virgil Șteblea

Când vine vorba de familia lor, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea fac orice ca să-i asigure fiicei lor un viitor strălucit. Vedeta și soțul ei se lansează în afaceri și vor vinde ceasuri de lux. Ceasurile pe care cei doi le vor comercializa costă câteva mii de euro, fiind cunoscute și apreciate de oamenii cu bani.

Adelina Pestrițu a mărturisit că magazin va fi deschid în curând, însă deocamdată sunt la capitolul amenajări. Vedeta este mândră că soțul ei se gândește să îi asigure un viitor strălucit fiicei lor, Zenaida.

‘Împreună cu soțul meu vom da drumul unui magazin de ceasuri. O să-l lansăm în curând. Deocamdată suntem la nivelul de amenajări și când o să fie gata în totalitate, cu siguranță o să anunțăm și lansarea oficială’, a declarat Adelina Pestrițu, în exclusivitate pentru VIVA!.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter