Cristina Ich, primele declarații despre căsătorie. A primit inelul de la Alex Pițurcă

Publicat pe

Cristina Ich este de o bună perioadă de timp într-o relație cu Alex Pițurcă. De câteva săptămâni au devenit și părinți pentru prima oară. Iată că acum s-a aflat că vedeta a primit inelul și a făcut primele declarații despre căsătorie. Se pare că nu o să o vedem curând în rochie de mireasă. 

S-a aflat că frumoasa Cristina Ich a primit inelul de la Alex Pițurcă. Așadar, relația lor este într-o nouă etapă, au format o familie alături de bebelușul lor, și toți se întreabă când vor păși în fața altarului.

Iată că vedeta nu se vede mireasă prea curând, nu își dorește să se căsătorească.

”Dacă postezi un inel nu înseamnă că ai fost cerută. Și eu urăsc rochiile de mireasă și nu aș purta niciodată așa ceva. Eu nu cred în povești cu prinți și prințese, sunt fană scufița roșie, cred în lupi. Plus că și măritișul ăsta are rolul lui. La mine este ori când trebuie, ori niciodată.

Te căsătorești ca să ce? Ca să ai copil? Nu, fraților, te căsătorești că mori după aia, că vrei să știi că într-un fel îți aparține, deși noi nu aparținem nimănui. Nu vreau rahat de ochii lumii, să arăt că sunt măritată. Prefer să stau așa toată viața. Eu cred în iubire, nu în angajamente’‘, a scris Cristina Ich pe Instagram.

Cristina Ich, primele declarații despre căsătorie. A primit inelul de la Alex PițurcăCristina Ich, primele declarații despre căsătorie. A primit inelul de la Alex Pițurcă

Cristina Ich, despre experiența traumatizantă din spital, după ce a născut: 'A fost foarte greu, m-am speriat'

În urmă cu câteva săptămâni, Cristina Ich a devenit mama unui băiețel, Noah Alexandru, făcându-l pe iubitul ei, Alex Pițurcă, cel mai fericit bărbat din lume. Frumoasa brunetă și bebelușul sunt acum acasă, totul este bine, dar Cristina a trăit o experiență neplăcută în spital, în urma căreia s-a speriat extrem de tare. Nu se știe cu exactitate ce a pățit, cert este că bruneta, deschisă în general cu fanii săi, preferă să nu povestească experiența.

Nu vreau să influențez. Ce mi-am imaginat cu ce a fost e diferență cer-pământ. Alăptez, asta da. Dar despre ce s-a întâmplat în spital nu vorbesc. Eu vă pot influența și cu asta nu e de joacă. eu nu vreau să am pe conștiință. Vreau să mă înțelegeți. A fost foarte greu, dificil, m-am speriat. Decizia asta vă aparține. E important că am născut, că fiu-meu e sănătos. Nu sunt nici prima, nici ultima. Gata, am născut, burta nu mai e. Experiența mea nu a fost una fericită‘, a spus Cristina Ich.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter