Dieta și sportul și-au spus cuvântul. Ce bine arată Alexia Eram în costum de baie! Și-a luat câmpii și a plecat în Grecia fără Mario Fresh

Publicat pe
Dieta și sportul și-au spus cuvântul. Ce bine arată Alexia Eram în costum de baie! Și-a luat câmpii și a plecat în Grecia fără Mario FreshDieta și sportul și-au spus cuvântul. Ce bine arată Alexia Eram în costum de baie! Și-a luat câmpii și a plecat în Grecia fără Mario Fresh

Alexia Eram profită din plin de vacanța de vară, pentru că din toamnă se întoarce la facultate în Londra. Aflată acum în vacanță în Mykonos, bruneta și-a etalat corpul sexy la plajă. Marele absent este iubitul ei, Mario Fresh, care nu a însoțit-o la mare în Grecia. La cum arată bruneta în costum de baie, artistul are toate motivele să fie gelos.

Alexia Eram are, la cei 19 ani pe care îi va împlini peste aproximativ o lună, o viață de vis. Mai ales că se află acum în vacanța de vară. Fiica Andreei Esca profită cât poate de timpul liber, având în vedere că din toamnă se întoarce în Anglia, pentru anul doi de facultate.

Alexia Eram arată fabulos în costum de baie la aproape 19 ani

Aflată zilele acestea în vacanță în Mykonos, bruneta a ridicat temperatura pe Instagram cu o serie de fotografii megasexy în costum de baie. Însă nu doar urmăritorii ei o admiră de la distanță, ci și iubitul, Mario Fresh, care, din câte se pare, nu a putut să o însoțească pe Alexia la mare. Relația celor doi merge, însă, ca pe roate, cei doi urmând să împlinească trei ani de când se iubesc.

Ce mănâncă Alexia Eram când vrea să slăbească

Alexia Eram ține foarte mult la felul în care arată și pentru asta este foarte atentă la ceea ce mănâncă, dar face și foarte mult sport. Iubita lui Mario Fresh a recunoscut pentru Pro Tv că nu are un metabolism extraordinar, motiv pentru care are nevoie de mișcare: 'Fac sport de 3 ori pe săptămână, țin și diete, din păcate, pentru că nu mă ajută organismul să mănânc tot ce vreau.'

Anul trecut pe vremea aceasta, Alexia dezvăluia în ce constă regimul pe care îl ține atunci când vrea să slăbească un pic. 'Somon cu pâine prăjită și castravete. Eu țin un regim, nu că aș vrea foarte mult să slăbesc, dar vreau să mă mențin. Da, mai vreau să slăbesc 3 kilograme. Mi-a dat o nutriționistă un regim care este excelent și chiar mi s-a potrivit de minune’, a spus Alexia Eram.

Foto: Instagram

Citește și:

Simona Halep seamănă perfect cu mama ei! Cine e Tania Halep, femeia care stă în spatele succesului campioanei! FOTO

Ce-nseamnă să ai simțul umorului! Cum arată soția lui Mihai Bobonete: e frumoasă foc și i-a oferit doi copii adorabili!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter