Draga Olteanu Matei și soțul ei, medicul Ion Matei, au trăit cea mai frumoasă poveste de dragoste, timp de 44 de ani: "Aş fi preferat să mor şi eu odată cu el"

Publicat pe

Draga Olteanu Matei a încetat din viață la 87 de ani, la șase ani de la moartea soțului ei. Actrița a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu medicul Ion Matei și a vorbit în repetate rânduri despre legătura puternică dintre ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Draga Olteanu Matei a murit la șase ani de la dispariția soțului ei, care a fost și marea sa iubire, însă actrița și-ar fi dorit să moară odată cu el.

Vedeta s-a stins din viață pe patul de spital, la mai puțin de o săptămână de la internarea la Terapie Intensivă cu hemoragie digestivă. A fost în comă, iar în ultima perioadă starea sa de sănătate se îmbunătățise, reușind să comunice cu medicii. Din păcate, în ciuda eforturilor susținute ale cadrelor medicale actrița a trecut la cele veșnice.

Draga Olteanu Matei: „Eu și soțul meu suntem o singură persoană”

Acum, urmează să-și doarmă somnul de veci alături de soțul ei, care i-a stat alături 44 de ani, timp în care s-a simțit susținută și fericită în fiecare clipă.

„Eu și soțul meu suntem o singură persoană și trăim fiecare moment împreună, clipă de clipa; sigur ca trecem prin necazurile varstei, ca ajungi sa nu mai vezi bine, sa nu mai auzi bine, sa te doara picioarele', spunea Draga Olteanu Matei într-un interviu mai vechi.

Pierderea soțului i-a pricinuit o durere cumplită. Golul din sufletul său nu a mai putut fi nicicum acoperit, actrița găsindu-și alinare atunci când avea cea mai mare nevoie la mormântul partenerului ei de o viață.

„Sunt suparată. Supărarea asta nu va trece niciodata. O sa moară odata cu mine. Aş fi preferat să mor şi eu odată cu el. Dacă există o mare dragoste, cum am trăit eu, ţi se pare că nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte fericiţi', a mai spus Draga Olteanu Matei.

Draga Olteanu Matei, căsătorită de 3 ori

Puțini știu încă că Draga Olteanu Matei a mai fost căsătorită de alte două ori, înainte de a-și întâlni marea dragoste.

Prima dată, la o vârstă fragedă, la 18 ani, Draga Olteanu Matei s-a căsătorit cu un ofițer de aviație. Căsnicia nu a durat mult, a divorțat și la scurt timp a crezut că norocul i-a surâs din nou.

Citește și: Când și unde va fi înmormântată Draga Olteanu Matei.Actrița îşi pregătise deja locul de veci

Citește și: De ce nu a avut Draga Olteanu Matei copii. Actrița a vrut să înfieze unul:'Mi-am dat seama că…'

Citește și: Draga Olteanu Matei, un ultim interviu emoționant, acum o lună:„Pe dinăuntru mă simt puternică, pe afară sunt dărâmată!'

Citește și: Draga Olteanu Matei, un ultim interviu emoționant, acum o lună:„Pe dinăuntru mă simt puternică, pe afară sunt dărâmată!'

Și-a mai acordat o șansă, iar în perioada studenției actrița s-a căsătorit cu un diplomat. În ambele cazuri, infidelitatea soților a dus la destrămarea relațiilor. Draga Olteanu Matei nu a putet trece peste faptul că a fost înșelată, dar nici nu s-a închis în fața iubirii.

A treia oară a fost cu noroc pentru Draga Olteanu Matei

A treia oară, însă, s-a dovedit a fi cu noroc. Draga Olteanu Matei a cunoscut liniștea sufletească și fericirea adevărata la brațul medicului Ion Matei. Mulți s-au întrebat care a fost secretul unei relații atât de bine consolidată și de lungă durată, iar Draga Olteanu Matei a vorbit deschis despre asta.

„Nu a existat niciun secret al longevităţii. Există oameni deştepţi şi oameni tâmpiţi. Oamenii deştepţi se înţeleg bine între ei până la bătrâneţe, îşi descoperă unul altuia motive de admiraţie, lucrurile se încheagă în aşa manieră încât unul fără celălalt nu poate să facă nimic.

Draga Olteanu Matei și soțul ei, medicul Ion Matei, au trăit cea mai frumoasă poveste de dragoste, timp de 44 de ani: "Aş fi preferat să mor şi eu odată cu el"Draga Olteanu Matei și soțul ei, medicul Ion Matei, au trăit cea mai frumoasă poveste de dragoste, timp de 44 de ani: "Aş fi preferat să mor şi eu odată cu el"

Asta e dragostea profundă care începe din tinereţe cu atracţia fizică şi se continuă cu iubirea. Ajungi să îl iubeşti pe celălalt cu toată fiinţa ta, respiri odată cu el, plângi odată cu el, râzi odată cu el… Aşa a fost viaţa noastră', a transmis actrița în urmă cu șase ani.

Cine a fost Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale’ în anul 1956, iar în același an a debutat deja în piesa „Ziariștii’ de Alexandru Mirodan

Draga Olteanu Matei a fost coana Chirița, Varvara și a făcut un cuplu memorabil cu regretatul Amza Pellea jucând-o pe Veta, soția lui Nea Marin, în show-uri TV și în filmul artistic „Nea Marin miliardar. În 50 de ani de carieră, Draga Olteanu Matei a cucerit publicul cu roluri în peste 90 de filme, 100 de producţii de televiziune şi 50 de piese de teatru.

Sursa foto: Hepta, Libertatea, Facebook, TVR

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter