Dragoș Dolănescu încă își visează tatăl, la 14 ani de la moartea lui Ion Dolănescu. Ce i-a cerut artistului, înainte să se stingă: „Ultimul lucru pe care l-am făcut a fost să îl rog să...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Dragoș Dolănescu încă își visează tatăl, la 14 ani de la moartea lui Ion Dolănescu. Fiul cel mic al regretatului cântăreț de muzică populară susține că nu își visează tatăl atât de mult pe cât și-ar dori. Dar atunci când părintele său îi apare în vise, acesta îi spune cuvinte de alinare, lucru ce-l ajută să treacă mai ușor peste problemele de zi cu zi. Într-un interviu pentru viva.ro, acesta a mărturisit ce l-a rugat pe regretatul solist atunci când l-a văzut pentru ultima dată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dragoș Dolănescu încă își visează tatăl, la 14 ani de la moartea lui Ion Dolănescu. Au trecut 14 ani de când Ion Dolănescu s-a stins din viață, însă băiatul său cel mic, Dragoș, a dezvăluit abia acum ce i-a cerut cântărețului înainte să moară. Fiul cel mic al celebrului interpret de muzică populară și-a văzut tatăl pentru ultima dată cu două săptămâni înainte ca solistul să treacă în neființă și l-a rugat să-l binecuvânteze.

Dragoș Dolănescu încă își visează tatăl, la 14 ani de la moartea lui Ion Dolănescu. Ce i-a cerut artistului, înainte să se stingă: „Ultimul lucru pe care l-am făcut a fost să îl rog să...' / EXCLUSIVDragoș Dolănescu încă își visează tatăl, la 14 ani de la moartea lui Ion Dolănescu. Ce i-a cerut artistului, înainte să se stingă: „Ultimul lucru pe care l-am făcut a fost să îl rog să...' / EXCLUSIV

Citește și: Dragoș Dolănescu, după ce fratele lui, Ionuț, l-a renegat public, într-o melodie: „Nu m-am folosit de numele lui tata să ajung cineva. Nu eu lansez piese cu scandal' / EXCLUSIV

Citește și: Ce a făcut Maria Ciobanu la nașterea lui Dragoș Dolănescu. Margarita Valenciano, mama fostului politician: „Mi-a dat niște bani, dar i-am aruncat, pentru că…' / EXCLUSIV

Citește și: „M-a întrebat cineva ce fac eu cu adevărat? În afară de Marina Voica, droguri și copii din flori?' Laurențiu Cazan e dezamăgit de societatea actuală și dă vina pe sistem / EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost copilăria lui Vladimir Drăghia, după ce tatăl biologic l-a abandonat, și ce relație are mama lui cu nepoatele: „Trebuie să spun că nu am simțit niciodată vreo lipsă' / EXCLUSIV

Dragoș Dolănescu încă își visează tatăl, la 14 ani de la moartea lui Ion Dolănescu

Dragoș Dolănescu regretă și acum moartea lui Ion Dolănescu. Fiul cel mic al celebrului cântăreț de muzică populară își amintește că și-a văzut tatăl pentru ultima dată cu două săptămâni înainte ca solistul să se stingă din viață și i-a cerut să-l binecuvânteze, înainte ca acesta să plece din România.

'Pentru mine, cei 14 ani de când a murit tatăl meu parcă au fost ieri… Parcă ieri a fost ultima dată de când l-am văzut. Mi-am luat 'La revedere' de la el cu vreo 15 zile înainte să moară și ultimul lucru pe care l-am făcut a fost să îl rog să mă binecuvânteze, înainte să plec din România, și m-a binecuvântat. Și atunci a fost ultima dată când l-am văzut pe tata în viață', a declarat Dragoș Dolănescu, pentru viva.ro.

Dragoș Dolănescu „În ultimii 14 ani, de câte ori l-am visat, mi-a spus…'

Dragoș Dolănescu susține că nu își visează tatăl atât de mult pe cât și-ar dori, dar spune că acesta îi apare în vise atunci când are cea mai mare nevoie. Conform spuselor lui, Ion Dolănescu îi spune „cuvinte de alinare' în vis, lucru care îl ajută sufletește pe fiul cel mic al marelui artist.

'Nu îl mai visez. De fapt, nu îl visez așa de mult pe cât mi-am dorit, dar îl visez când am nevoie, în momentele grele din viața mea. În ultimii 14 ani, de câte ori l-am visat, mi-a spus cuvinte de alinare. Și acest lucru mă ajută, trebuie să recunosc. Mă ajută foarte mult sufletește, să pot să trec peste greutățile vieții. Ca oricere om, și eu am problemele mele', a mai declarat, Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al regretatului artist, Ion Dolănescu.

Dragoș Dolănescu: 'Îi facem pomană, ne ducem mereu la biserică…'

Dragoș Dolănescu mai spune că își comemorează periodic tatăl în Costa Rica și că merge la biserică pentru a-l pomeni și a-i aprinde o lumânare. Regretatul artist a plecat dintre noi în martie 2009.

'Îi facem pomană, ne ducem mereu la biserică, îl comemorăm în familie, i-am aprins și îi aprindem o lumânare pentru cine a fost și ce a reprezentat pentru noi și pentru neamul nostru, Ion Dolănescu. Artistul și patriotul român, tatăl meu și bunicul copiilor meu, cu care ne mândrim, cu numele Dolănescu', a mai mărturisit Dragoș Dolănescu, care a fost deputat în Costa Rica, în perioada 2018-2022.

Foto: Facebook.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă