Oase refuză să se împace cu CRBL, la trei ani după ce s-au certat: "Nu cred că mai există întoarcere, eu nu trebuie să îmi cer scuze"

Publicat pe

Oase refuză să se împace cu CRBL, la trei ani după ce s-au certat. Oase și CRBL au format o echipă la Asia Express și au câștigat sezonul 3 al emisiunii. Din păcate, relația lor de prietenie s-a rupt, artistul considerând că Oase l-a trădat după ce a semnat un contract cu Antena 1. La trei ani de la cearta dintre ei doi, co-prezentatorul de la America Express a dezvăluit dacă există sau nu o șansă de împăcare între el și CRBL.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oase refuză să se împace cu CRBL, la trei ani după ce s-au certat. CRBL și Oase au format o echipă la Asia Express, sezonul 2 și au reușit și câștige marele premiu. Telespectatorii i-au admirat pentru prietenia lor frumoasă, dar aceasta avea să se rupă la scurt timp după terminarea reality show-ului. CRBL și Oase au rupt prietenia care îi unea de mai bine de 15 ani.

Oase refuză să se împace cu CRBL, la trei ani după ce s-au certat: "Nu cred că mai există întoarcere, eu nu trebuie să îmi cer scuze"Oase refuză să se împace cu CRBL, la trei ani după ce s-au certat: "Nu cred că mai există întoarcere, eu nu trebuie să îmi cer scuze"

Recent, Oase a vorbit despre cearta cu CRBL și a dezvăluit că refuză să se împace cu cel care i-a fost prieten mai bine de 15 ani. În urmă cu ceva timp, CRBL a declarat că a încercat să se împace cu Oase, dar acesta nu a acceptat.

Citește și: CRBL regretă conflictul cu Oase, dar nu crede într-o împăcare: „Îmi lipsește să-l am în jurul meu'

Citește și:CRBL a încercat să se împace cu Oase. Ce răspuns a primit: „Înseamnă că nu e momentul”

Citește și:Daniel Radcliffe, actorul din Harry Potter, va deveni tată pentru prima oară. Iubita sa, Erin Darke, este însărcinată

Citește și:Deea Maxer l-a șters pe Dinu Maxer de pe Instagram, după anunțul divorțului. Artista a păstrat însă imagini cu alți bărbați pe contul ei

Oase refuză să se împace cu CRBL, la trei ani după ce s-au certat

Cearta dintre CRBL și Oase a surprins pe toată lumea. Cei doi au fost prieteni mai bine de 15 ani, dar la întoarcerea de la America Express, sezonul 2, prietenia lor a luat sfârșit. La trei ani de la cearta cu CRBL, Oase a declarat că nu vrea să se împace cu fostul lui prieten și nu consideră că ar trebui să își ceară scuze. Ionuț Dongo, cunoscut sub numele de Oase, a devenit co-prezentator al emisiunii America Express.

Nu cred că mai este vreun pas de întoarcere, eu nu trebuie să îmi cer scuze, probabil nici el nu o să facă asta niciodată, dar nu este vorba despre asta. Eu cred că s-a dus într-o direcție și așa a rămas, exact cum se vede. Eu dorm foarte liniștit noaptea, atât pot să spun despre subiect!”, a spus Oase pentru impact.ro.

Oase: „Pentru America Express aș lăsa orice”

În anul 2020, Oase și CRBL au câștigat America Express, sezonul 2, iar de atunci, Oase face parte din producția emisiunii. Acesta fiind și motivul pentru care prietenia dintre el și CRBL a luat sfârșit. Chiar și așa, Oase este fericit că face parte din acest proiect și este dispus să renunțe la orice pentru America Express.

„Ideea este că pentru America Express și toată emisiunea în sine, aș lăsa orice. E un lucru foarte mișto, foarte greu, e multă muncă, dar merită la sfârșitul zilei! Când m-am uitat la finală și când am văzut și un documentar de o oră jumate cu noi – este un sentiment pe care nu poți să-l obții de oriunde și, cumva, merită indiferent! Deja eu blochez acele luni, nu am niciun proiect pentru că știu că mă duc în America Express și nici nu vreau să aud de alte oferte, pentru că este extraordinar de tare proiectul și merită.”, a mai spus Oase.

Motivul pentru care Oase și CRBL s-au certat

Oase și CRBL au devenit doi străini în urmă cu trei ani. CRBL s-a declarat dezamăgit de prietenul său, lansând chiar și o melodie dedicată acestuia. Totul a început în momentul în care cei doi prieteni trebuiau să fie co-prezentatori în următorul sezon al emisiunii Asia Express.

„Am aşteptat să încasăm marele premiu, 30.000 de euro, pe care trebuia să îi împărţim, jumătate-jumătate. Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani. Începând să vorbească cu ‘Asia. Express’ despre contract. Despre a pleca singur acolo şi au început discuţiile. Au trecut atâţia ani de când ne ştim şi nu ne-am certat. Suntem prieteni cam de 15 ani, de foarte mult timp’, declara CRBL la acel moment, relatează cancan.ro.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă