Drama cumplită a celei mai bogate cântărețe din lume. Taylor Swift, urmărită de necaz: ambii părinți au fost diagnosticați cu cancer

Publicat pe

Anul trecut Forbes a pus-o pe primul loc în topul celor mai bine plătite vedete din lume, Taylor Swift fiind deja fruntașă și în topul popularității. Banii nu aduc, însă, fericirea, așa că cei 360 de milioane ai artistei nu-i pot alina suferința: ambii săi părinți au avut cancer, iar al mamei sale a recidivat recent.

Cu o avere de peste 350 de milioane de dolari, numeroase comcerte și puzderie de fani, Taylor Swift este regina Americii. Cântăreața de muzică country este o forță, dar totuși un simplu muritor, care, cu toți banii din lume, este neputincioasă în fața celui mai prețios aspect din existența cuiva: sănătatea.

Taylor Swift, lovită de necaz: ambii părinți, bolnavi de cancer

După ce ambii ei părinți au avut cancer în trecut, artista a declarat pentru Variety că mama ei este bolnavă din nou, după ce cancerul depistat prima dată în 2015 a recidivat. Culmea durerii e că noua tumoră a fost depistată în timp ce mama lui Taylor făcea chimioterapie pentru cancerul la sân. E vorba de o tumoră pe creier de data aceasta, despre care Taylor Swift a vorbit cu inima îndoită.

'Simptomele cancerului la creier sunt cu totul diferite față de simptomele pe care mama le-a avut înainte, când a descoperit cancerul la sân. A fost o perioadă foarte dificilă pentru familia noastră. (…) Amândoi părinții mei s-au luptat cu cancerul, iar mama a luat-o de la capăt cu lupta acum. Am învățat că astea sunt probleme adevărate, orice altceva pălește în comparație cu asta. Cancerul mamei mele este adevărata problemă', a declarat artista.

Deși nu a dat detalii suplimentare, Taylor Swift a declarat că în trecut și tatăl ei s-a luptat cu cancerul.

Foto: Hepta

Drama cumplită a celei mai bogate cântărețe din lume. Taylor Swift, urmărită de necaz: ambii părinți au fost diagnosticați cu cancerDrama cumplită a celei mai bogate cântărețe din lume. Taylor Swift, urmărită de necaz: ambii părinți au fost diagnosticați cu cancer

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter