Drama neștiută a actriței Nicole Kidman. Ce adus-o în pragul sinuciderii: "Vedeam totul în negru și mi se părea că totul se năruie"

Publicat pe

Nicole Kidman este cunoscută pentru talentul său desăvârșit, pentru interpretările magistrale care au făcut deliciul publicului. Totuși, vedeta susține că nu i-a fost ușor să ajungă la astfel de performanțe, pentru că a trecut prin momente extrem de dificile!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicole Kidman, câștigătoarea unui premiu Oscar, pune mereu suflet în ceea ce face, atât de mult încât de multe ori ajunge să se confunde cu personajul. Reușește să transpună emoție de fiecare dată când apare pe marele ecran.

Actoria este o mesrie extrem de grea, mai ales pentru psihic. Iar asta o confirmă și Nicole Kidman, care a dezvăluit că a fost în pragul sinuciderii din pricina unor roluri în care a fost distribuită.

Perioada neagră din viața lui Nicole Kidman

Vedeta a trecut printr-o perioadă neagră, când simțea că nimic nu mai are rost, după ce a intrat prea adânc în pielea personajului. Actrița în vâratsă de 53 de ani a făcut confesiuni dureroase.

'Rolurile triste m-au adus în pragul sinuciderii. Vedeam totul în negru și mi se părea că totul în jur se năruie pentru că mă identificam prea mult cu personajul. Familia m-a salvat', a povestit Nicole Kidman pentru revista Glamour.

Nicole Kidman a suferit de depresie

Rolurile dramatice din ultimii 30 de ani au lăsat semne adânci în memoria sa. Ce-i drept a fost recompensată pe măsură pentru munca sa asiduă, însă ce sentimentele care au încercat-o ar fi putut să o împingă către un gest necugetat.

'Este îngrozitor să simți că intri în pielea unui personaj care trăiește o dramă și să ajungi cu drama acestuia acasă. Locuiești singură și simți că ești în cădere liberă și nu te poți agăța de nimic. Este un efort uriaș să interpretezi anumite personaje și ai nevoie de familie ca de aer pentru a rămâne ancorată în realitate', a mai transmis Nicole Kidman.

Citește și: Dieta lui Nicole Kidman, la 53 de ani. Secretul ei:mănâncă 5-6 mese pe zi și ține cont de regula 80-20

Citește și: Cum arată Bella, fiica adoptivă a lui Nicole Kidman și a lui Tom Cruise.La 27 de ani, tânăra refuză să se afișeze în public

Citește și: Cum a cerut-o Flick în căsătorie pe Denisa Hodișan:„Nu știam ce făcea el în timp ce cotrobăia prin cameră'

Citește și: Raluca Pastramă și-a retras plângerea împotriva lui Pepe, după ce l-a acuzat că a bătut-o. Primele declarații:„A vrut să construiască probe pentru procesul de divorț!'

Nicole Kidman, salvată de familie

Totuși, ceea ce ajutat-o să-și revină a fost, în primul rând, sprijinul primit de la soțul ei, Keith Urban. De asemenea, copii săi au ajutat-o să se mențină pe linia de plutire în continuare.

Nicole Kidman a dus povara unor persoanaje mai departe de camerele de luat vederi, sarcina de a reveni la realitate dovedindu-se destul de dificilă. Totuși, răbdarea partenerului ei și prezența copiilor au ajutat-o să se pună pe picioare ori de câte ori simțea că se prăbușește.

'Când ajung acasă în vila mea construită în 1878, în stil georgian, din New South Wales, Australia, văd cele mai dragi ființe. Nu știu ce m-aș fi făcut dacă ar fi rămas în SUA pe perioada filmărilor. Probabil că picam iar în depresia care m-a chinuit în ultimii 30 de ani', a mai spus actrița.

Drama neștiută a actriței Nicole Kidman. Ce adus-o în pragul sinuciderii: "Vedeam totul în negru și mi se părea că totul se năruie"Drama neștiută a actriței Nicole Kidman. Ce adus-o în pragul sinuciderii: "Vedeam totul în negru și mi se părea că totul se năruie"

Pe final, vedeta a subliniat cât este de important ca un actor să aibă capacitatea de a ieși din pielea personajului pe care îl interpretează. A amintit chiar de actori care și-au distrus viața personală pentru că au fost 'virusați de un personaj malefic'.

Nicole Kidman a pierdut două sarcini, înainte de a deveni mamă

Nicole Kidman s-a căsătorit cu Tom Cruise în 1990, pe când avea doar 23 de ani, iar vestea că este însărcinată a făcut-o foarte fericită. Din păcate, la scurt timp actrița a pierdut sarcina, care era una ectopică (ovulul fertilizat s-a dezvoltat în afara uterului). Ulterior, cuplul a înfiat doi copii proveniți din familii nevoiașe, prin intermediul Bisericii Scientologice, al cărui membru Tom Cruise este și în prezent și astfel Isabella Jane și Connor Anthony, acum în vârstă de 27 și 25 de ani, au devenit copiii unor staruri internaționale.

În 2001, actrița a pierdut a doua sarcină, iar acela a fost probabil declicul care a declanșat deteriorarea completă a relațiilor dintre ea și Tom Cruise, în același an actorul intentând divorț, motivând diferențe ireconciliabile. În 2006, actorul s-a căsătorit cu Katie Holmes, de care a divorțat șase ani mai tâziu. Actrița i-a dăruit o fiică, pe Suri Cruise, acum în vârstă de 14 ani.

Nicole Kidman s-a căsătorit la rândul ei cu Keith Urban și sunt fericiţii părinţi a două fetiţe

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter