Drama neștiută a lui Albert Oprea de la Survivor: "Aveam 17 ani, m-a afectat mult..."/ EXCLUSIV

Publicat pe

Albert Oprea de la Survivor a avut o copilărie frumoasă, însă adolescența sa a fost marcată de pierderea a două persoane importante din viața lui. De asemenea, concurentul ne-a vorbit despre relația cu părinții și a dezvăluit că tatăl său nu a fost de acord cu drumul pe care și l-a ales în viață. Toate experiențele l-au făcut un luptător, iar acum este decis să câștige Survivor România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cât de apropiat ești de părinții tăi? Ce ai luat de la fiecare?

Am o relație foarte bună cu părinții, mă mai „contrez cu tata, însă din iubire. El nu a fost de acord cu drumul pe care mi l-am ales în viață, avea altă viziune în ceea ce privește viitorul meu. M-a văzut întotdeauna în altă zonă. Mai am un frate din partea tatălui. Am luat câte ceva de la fiecare; dacă ar fi să numesc doar un lucru, de la mama am luat înălțimea și de la tata carisma. (zâmbește)

Drama neștiută a lui Albert Oprea de la Survivor: "Aveam 17 ani, m-a afectat mult..."/ EXCLUSIVDrama neștiută a lui Albert Oprea de la Survivor: "Aveam 17 ani, m-a afectat mult..."/ EXCLUSIV

Albert Oprea: „Am avut o copilărie frumoasă'

Albert, spune-ne cum a fost copilăria ta?

Am avut o copilărie foarte frumoasă, mi-a plăcut să mă joc, am fost un copil energic, nu stăteam locului. Mă loveam destul de des, veneam julit acasă mereu. Îmi plăcea să alerg, să merg cu bicicleta. Am multe amintiri din copilărie. Când eram mic, aveam 8-9 ani, îmi plăcea să merg cu vaporul, să mă duc pe mare. Tatăl meu mi-a făcut o surpriză când am câștigat un concurs de karate. A spus că mergem cu vaporul și m-a dus pe un vas destul de mare. Eram în al nouălea cer, am fost impresionat.

Citește și: Scandal la Survivor, între Sorin Pușcașu și Albert Oprea:”Sunt scârbit de gesturile tale”

Citește și: Ce va face Albert Oprea cu banii dacă va câștiga Survivor:”Nu am relații, nu am părinți bogați”/ EXCLUSIV

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre căsnicia cu Monica:„A avut toate motivele să divorțeze de mine'

Albert Oprea: „Am avut două momente foarte grele'

Ai avut momente grele care te-au marcat până la vârsta asta?

Am avut două momente foarte grele. În ianuarie 2014, a murit fratele mai
mic al mamei, cu care mă înțelegeam foarte bine, aveam o relație foarte strânsă, eram apropiați, iar la o lună a murit și fratele tatălui meu, cu care mă înțelegeam la fel de bine. A fost o perioadă foarte grea pentru mine atunci, pentru că, într-o lună, au murit două persoane foarte dragi. Aveam 17 ani și m-a afectat foarte mult pierderea celor doi.

Am mai avut un moment foarte greu în 2020. Am plecat în Londra să muncesc, să îmi strâng bani pentru o afacere. Am avut niște joburi foarte grele, m-au stresat foarte mult. Am lucrat la Amazon, condițiile erau
dificile, era foarte multă muncă, am luat-o de jos. Am muncit și într-un
hotel, am fost recepționer, ore multe, oboseală, stres…

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter