Drama neștiută a lui Mariah Carey. Rasismul i-a afectat copilăria, iar fiul ei trece prin aceeași durere: "A fost hărțuit de un prieten"

Publicat pe

Mariah Carey este pe scenă mereu zâmbitoare, însă ascunde o mare durere în suflet! Vedeta s-a deschis în primul ei memoriu, The Meaning of Mariah Carey, și a povestit cu lux de amănunte experiențele traumatizante prin care a trecut în copilărie. Din păcate, fiul artistei trece prin momente similare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mariah Carey a decis să rupă tăcerea în cartea sa și să vorbească despre momentele neplăcute care i-au afectat copilăria. Rasismul a afectat-o de la o vârstă fragedă, iar unul dintre copiii ei trece printr-o experință la fel de neplăcută.

Artista, mamă de gemeni, susține că le citește copiilor ei fragmente din carte pentru ca Moroccan și Monroe să aibă posibilitatea de a cunoaște mai bine și de a afla din experiența mamei sale.

Citește și: Sora prostituată a lui Mariah Carey a dat-o în judecată pe mama lor!A obligat-o să facă sex la 10 ani și să privească în timp ce alți copii erau abuzați

„Le citesc capitole care ajută la ilustrarea experiențelor mele cu rasismul pentru ca ei să poată înțelege mai bine fenomenul, având în cele din urmă un rezervor mai larg de metode prin care să-i facă față', a povestit Mariah Carey.

Citește și: S-a îngrașat peste 30 kg, apoi a slăbit spectaculos.Cum arată acum Mariah Carey și ce dietă ține pentru a scăpa repede de kilogramele în plus

Fiul lui Maria Carey, hărțuit de un coleg pe motive rasiale

Din păcate, fiul ei s-a lovit deja, cu toate că are numai 9 ani, de rasism și prejudecățile rasiale. Tratamenul deloc plăcut a venit chiar din partea unui coleg pe care micuțul îl considera prieten: „Rocky a fost hărțuit de un coleg care crede în supremația persoanelor albe. Era cineva pe care îl considera prieten. Asta este lumea în care trăim.'

Solista a precizat că a trăit experiențe care au marcat-o pe viață: „Eram conștientă că există mai multe rase de la o vârstă fragedă doar pentru că devenise ceva umilitor pentru mine', a declarat Mariah Carey.

Drama neștiută a lui Mariah Carey. Rasismul i-a afectat copilăria, iar fiul ei trece prin aceeași durere: "A fost hărțuit de un prieten"Drama neștiută a lui Mariah Carey. Rasismul i-a afectat copilăria, iar fiul ei trece prin aceeași durere: "A fost hărțuit de un prieten"

Citește și: Cum arată Mariah Carey la doi ani de la operația de micșorare a stomacului.Artista a slăbit enorm!

Mai mult, diva a intrat în detalii și a relatat o experiență care i-a pricinuit multă suferință, dat fiind că implicate erau tocmai prietenele ei. În momentul în care fiica ei a ascultat pasajul, reacția a venit imediat, înduioșând-o pe mama sa.

„Am lăsat-o să asculte. A fost foarte dulce. Mi-a spus: «Mami, fetele alea sigur se simt groaznic acum. Pun pariu că-și doresc să poată fi prietenele tale».', i-a spus fiica sa artistei, emoționându-și mama.

Sursa foto: Hepta, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter