S-a îngrașat peste 30 kg, apoi a slăbit spectaculos. Cum arată acum Mariah Carey și ce dietă ține pentru a scăpa repede de kilogramele în plus

Publicat pe

Mariah Carrey a avut o periodă în care a pierdut lupta cu kilogramele, artista luând în greutate nu mai puțin de 30 de kilograme într-un timp destul de scurt. Și-a făcut o operație de micșorare de stomac și a reușit să ajungă la silueta inițială. Însă, întrebarea care stă pe buzele tuturor este: cum mai arată Mariah Carey acum?

S-a îngrașat peste 30 kg, apoi a slăbit spectaculos. Cum arată acum Mariah Carey și ce dietă ține pentru a scăpa repede de kilogramele în plusS-a îngrașat peste 30 kg, apoi a slăbit spectaculos. Cum arată acum Mariah Carey și ce dietă ține pentru a scăpa repede de kilogramele în plus

Mariah Carey a avut multe oscilații de greutate de-a lungul timpului, numai pe perioada sarcinii, în urmă cu opt ani, luând în greutate peste 30 de kilograme, după cum chiar ea a declarat.

În sarcină, vedetei i-a fost extrem de greu. A întâmpinat mari dificultăți, întrucât a fost nevoită să stea în pat o perioadă. Repausul a lăsat semne vizibile pe corpul vedeti, care a luat mult în greutate.

Citește și: Dieta lui Mariah Carey.Cum a slăbit vedeta fără mari eforturi

„După ce am început dietă, am pierdut peste 15 kilograme. Am avut o sarcina foarte grea. Am fost nevoită să stau în pat, dar până şi odihnă era dureroasă. Am învăţat foarte multe în perioada de sarcina, urmărind schimbările care se petrec în corpul meu, a declarat artista la un moment dat.

Pentru a da jos rapid kilogramele a apelat la dieta Jenny Craig, un regim de slăbire foarte strict. Dieta ţinută de Mariah Carey presupune doar consumarea anumitor tipuri de alimente, precum: fasole neagră, linte, varză roşie, conopidă violet, vinete, corcoduşe negre, cartofi şi morcovii mov, struguri roşii şi negri, prune închise la culoare, dude negre, mure şi fragi, mere, smochine, ceapă roşie, afine, busuioc şi ceai de levănţică, scrie realitatea.net.

Citește și: Cu cine s-a iubit Mariah Carey până la 48 de ani

Artista a spus că secretul pentru pierderea kilogramelor este să se mănânce puțin și des.

Cântăreața nu și-a menținut silueta de-a lungul timpului, ci a mai suferit transformări. S-a îngrășat 11 kilograme, a slăbit, la un moment dat s-a îngrășat 20 de kilograme. Ajunsese să cântărească 65 de kilograme la o înălțime de 1,75. În doar câteva luni, vedeta a ajuns la 85 de kilograme.

Având în vedere aceste transformări agresive, vedeta a luat o decizie drastică în 2017. A apelat la o operație de micșorare a stomacului pentru a-și recăpăta silueta de odinioară. Operația a fost un succes, pentru că la aproape doi ani de la intervenție vedeta a slăbit spectaculos.

Citește și: Cum a depășit Mariah Carey momentul controversat din noaptea Anului Nou – nimeni nu s-ar fi așteptat la un astfel de eveniment!

Mulți se întreabă cum mai arată artista în vârstă de 49 de ani la momentul actual, având în vedere surprizele oferite de cântăreață de-a lungul timpului. Mariah Carey arată acum splendid, iar imaginile vorbesc de la sine.

Sursa foto: Hepta, Facebook

Citește și: Mariah Carey a pierdut din nou lupta cu kilogramele.Artista s-a îngrășat 20 de kilograme în doar câteva luni!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter