Îl mai ții minte pe Tudor Turcu, câștigătorul X Factor? Nu-l mai recunoști, la 7 ani după concurs! S-a căsătorit și are doi copii superbi

Publicat pe

Pe Tudor Turcu îl știm de la X Factor, sezonul doi. Au trecut peste 7 ani de când a câștigat concursul, iar în ultima perioadă s-a concentrat pe viața de familie.

Îl mai ții minte pe Tudor Turcu, câștigătorul X Factor? Nu-l mai recunoști, la 7 ani după concurs! S-a căsătorit și are doi copii superbiÎl mai ții minte pe Tudor Turcu, câștigătorul X Factor? Nu-l mai recunoști, la 7 ani după concurs! S-a căsătorit și are doi copii superbi

De la terminarea concursului și până în prezent, artistul s-a concentrat și pe carieră, dar și pe viața de familie.

A devenit tată pentru a doua oară, în luna octombrie a anului 2019. Soția sa a adus pe lume o fetiță și împreuna au decis că micuța va purta numele de Andreea Monica, scrie spynews.ro.

Se împarte între familie, carieră și pasiuni, dar pare că a găsit formula ideală pentru a reuși să facă față cu brio tuturor provocărilor.

Botezul fiicei sale a avut loc la finalul lunii februarie, la Biserica Sfântul Alexandru, iar petrecerea, care a fost una discretă, a continuat la un local din Pipera. Au participat doar rudele și prieteni apropiați. Artistul a declarat la un moment dat că nașii micuței vor fi Aurelian Temișan și Monica Davidescu.  

Andreea Monica Turcu, puritatea și rodul iubirii noastre, un suflețel curat venit în lumea noastră! Alături de surioara ei, Anastasia Maria, ne-a încărcat casa și inimile de bucurie, înțelepciune și iubire și ne fac cei mai fericiţi și împliniţi părinți. Dragostea la prima vedere a venit din partea părinților spirituali Aurelian Temişan- Monica Davidescu și a prințesei lor, Dora 'a scris artistul pe Facebook.

Pictura, o altă pasiune a lui Tudor Turcu

Tudor Turcu a câștigat concursul X Factor în anul 2012. El nu a renunțat la muzică de atunci, însă nici la cealaltă pasiune a sa, pictura. Turcu a reușit chiar perfomanță să câștige un premiu important la Sanremo, în 2016.

Am făcut primul portret la vârsta de doi ani jumătate, inspirat de chipul unui bucătar. În liceu, deşi urmam un profil real, bazat pe ştiinţe exacte, nu am renunţat la muzică şi pictură. Simţeam că ceva îmi lipseşte. La facultate am ales să merg la Universitatea din Sibiu, specializarea Conservarea şi Restaurarea Operei de Artă, dar nu am apucat să-mi finalizez studiile. Din cauza unor probleme cu locuinţa în care stăteam, am fost nevoit, după trei ani jumătate, să renunţ. Am încercat şi la Cluj, dar nu am abordat corect tema, iar comisia mi-a respins lucrarea', a spus el într-un interviu acordat Adevărul.

Tudor Turcu la Eurovision

În egală măsură, el nu a ezitat nici să-și încerce norocul la Eurovision, de două ori.

În anul 2013, a urcat pe scenă alături de alți 12 artiști și a interpretat melodia „Hello”, câștigător fiind în anul respectiv, la etapa națională, Cezar Ouatu cu melodia „It’s my life”.

În anul 2015, s-a calificat la finala naționala cu piesa „Save us”. A pierdut în fața trupei Voltaj, care a interpretat piesa „De la capăt”.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter