Drama neștiută a Mihaelei Borcea. Fosta soție a lui Cristi Borcea s-a îmbolnăvit de hepatită în adolescență

Publicat pe

Mihaela Borcea este, la aproape 50 de ani, o femeie împlinită și prosperă. Nu se poate spune, totuși, că a avut noroc cu carul în viață. Fosta soție a lui Cristi Borcea a fost urmărită mereu de probleme de sănătate. Toată lumea știe de intoxicația cu mercur, dar foarte puțini știu că aceasta s-a îmbolnăvit de hepatita A în adolescență.

Mihaela Borcea pare că duce o viață de vis. După divorțul de Cristi Borcea, din 2011, de circa doi ani și-a refăcut viața alături de un fost polițist. În plus, afacerile îi merg bine în continuare, fiind de peste cinci ani proprietara unei clinici de înfrumusețare.

Boala neștiută a Mihaelei Borcea. A făcut hepatita A în adolescență și nu a putut da la Medicină

În schimb, la capitolul sănătate, Mihaela Borcea nu fost tocmai norocoasă. Toată lumea știe de intoxicația cu mercur care i-a dat viața peste cap, dar puțini știu că aceasta s-a îmbolnăvit în adolescență de hepatita A, ratându-și, în consecință, visul de a intra la facultatea visurilor sale: Medicina.

'Eu am vrut iniţial să urmez Medicina, numai că am făcut hepatita A în ultimul an de şcoală, în clasa a 8-a şi atunci viaţa mea s-a schimbat şi am avut turnura spre altceva. Aşa am ajuns în economic, am făcut cel mai bun liceu economic de la acea vreme, că altă variantă de-a alege un liceu bun nu aveam din opţiunile pe care le aveam. (…) Dar deşi nu am urmat medicina,… tot spre asta tind, pentru că în clinica asta nu am adus nu doar specialişti în estetică, ci şi în medicină', a declarat în trecut Mihaela Borcea.

Mihaela și Cristi Borcea, intoxicați cu mercur

În urmp cu circa zece ani, Mihaela Borcea și soțul său de la vremea aceea, Cristi Borcea, au avut probleme uriașe de sănătate din cauza unei intoxicații cu mercur, despre care nu și-au explicat cum a ajuns în organism.

'Stările erau foarte ciudate: aveam înțepături în zona inimii, stări de amețeală, de rău, nu mă puteam ridica pentru o oră, două din pat. Două luni și jumătate a fost un coșmar, stările de rău erau inexplicabile. (…)Medicii de la Viena mi-au spus că am nivelul de mercur de nouă ori mai mare decât normalul, iar cel de aluminiu de două ori. Am văzut cu stupoare că toate organele erau afectate: inima, creier, sângele era otrăvit – adica mă duceam clar pe un drum de pe care nu mă mai întorceam', a declarat Mihaela Borcea pentru Pro TV.

Foto: Facebook, Libertatea

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter