Drama neștiută a Ramonei Bădescu. A fost căsătorită cu un baron, dar la divorț a fost prăpăd: ”M-a lovit foarte mult fără nicio justificare”

Publicat pe
Drama neștiută a Ramonei Bădescu. A fost căsătorită cu un baron, dar la divorț a fost prăpăd: 'M-a lovit foarte mult fără nicio justificare'Drama neștiută a Ramonei Bădescu. A fost căsătorită cu un baron, dar la divorț a fost prăpăd: 'M-a lovit foarte mult fără nicio justificare'

Ramona Bădescu este în culmea fericirii de când a aflat că este însărcinată. La 50 de ani, frumoasa brunetă și-a găsit fericirea, dar până aici a avut parte de suficientă suferință. Vedeta a fost căsătorită în urmă cu mai mulți ani cu un baron italian, care i-a provocat multă durere la divorț.

Ramona Bădescu trăiește cele mai fericite clipe din viața ei. La 50 de ani, când singura soluție părea a fi doar fertilizarea in vitro, a venit miracolul, vedeta aflând că este însărcinată.

Viața vedetei stabilite de ani de zile în Italia nu a fost, însă, întotdeauna așa. Ca dovadă că frumusețea nu e o garanție a fericirii, Ramona Bădescu nu a fost ferită de drame sentimentale. Din contră, a avut parte de suferințe greu de suportat. În anii 2000, aceasta a fost căsătorită vreme de șapte ani cu un baron italian, care ia- făcut extrem de mult rău după divorț.

Drama neștiută a Ramonei Bădescu. A fost căsătorită cu un baron italian, dar la divorț a fost prăpăd

'Nu păstrăm legătură. Este una dintre persoanele cu care nu păstrez legătură. Întotdeauna mi-a plăcut să rămână o legătură când s-a terminat o iubire, să rămână respect. Cu soţul meu nu, pentru că m-a lovit foarte mult fără nicio justificare, fără niciun sens. Mi-a făcut foarte mult rău gratuit, dar de fapt şi-a făcut lui. (…) A fost foarte rău, s-a comportat că orice bărbat rău când se termină o relaţie şi nu pentru că e italian, cred că şi mulţi bărbaţi din România încearcă să lovească şi cred că jignind femeia obţin mai mult', a mărturisit Ramona Bădescu pentru The One în urmă cu mai mulți ani.

Chinul nu s-a oprit aici . 'Mi-a luat bijuteriile din seif, le-a luat de unul singur, haine, tot, mai aveam o singură rochie. Dar nu îmi pare rău, nu regret…', a declarat Ramona Bădescu pentru Antena Stars, precizând în repetate rânduri că bărbatul i-a aplicat nu 'lovituri de corp', ci 'lovitură sufletească.'

Ramona Bădescu, însărcinată la 50 de ani

Ramona Bădescu este însărcinată în ultimul trimestru, iar bebelușul ar putea veni pe lume din clipă în clipă. Vedeta este în culmea fericirii, iar aceasta a mărturisit că a mers la medic să facă fertilizare in vitro, dar când a ajuns acolo… surpriză! Medicul ginecolog a anunțat-o pe Ramona că este însărcinată în două săptămâni. Ramona Bădescu și iubitul ei vor fi părinți de băiețel.

„Eu, cu mult timp înainte, îmi făcusem procedura de conge­lare a ovulelor – despre care le sfătuiesc şi pe tinere să se informeze şi să o facă. Eu nu ştiam despre asta, dar o prie­tenă mi-a sugerat acum câţiva ani lucrul acesta. Chiar dacă am 50 de ani ca vârstă anagrafică, ca vârstă biologică am vreo 32, aşa cum arată analizele, pentru că nu am făcut niciodată excese şi am avut o viaţă sănătoasă. Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca, în luna ianuarie, să recurgem la fertilizare, dar când m-am dus să încep procedura, cu toa­te analizele, doctorul meu gi­necolog m-a privit cu un surâs enorm şi m-a surprins spunân­du-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni’, a declarat Ramona Bădescu pentru OK! Magazine.

Foto: Instagram, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter