Drama uitată a celei mai frumoase femei din lume. Aishwarya Rai a avut o relație abuzivă cu celebrul Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur

Publicat pe

Aishwarya Rai a cucerit o lume întreagă cu ochii săi albaștri, iar la 46 de ani continuă să fie una dintre cele mai frumoase femei de pe planetă. Frumusețea nu a protejat-o, însă, de eșecuri amoroase din cele mai crunte. Puțini își mai aduc aminte că frumoasa din India a avut în anii 2000 o relație turbulentă cu cel mai mare star de la Bollywood, în prezent partener al Iuliei Vântur: Salman Khan.

Viața a fost generoasă cu Aishwarya Rai, frumoasa din India care a atras atenția mapamondului în 1994, când a câștigat Miss World, devenind apoi actriță de Bollywood și reper de frumusețe la nivel mondial. Cu toate acestea, în dragoste nu a avut același noroc pe care l-a avut în carieră, ba chiar s-a lovit de un eșec crunt.

Acum este fericită, dar în anii 2000, Aishwarya Rai ținea prima pagină a ziarelor cu un scandal de proporții: relația abuzivă cu iubitul de la vremea aceea, Salman Khan, nimeni altul decât actualul partener al Iuliei Vântur. Aishwarya Rai a început o poveste de dragoste cu starul de la Bollywood în 1997, dar în 2002 se despărțeau, în urma unor ani turbulenți și plini de abuzuri, așa cum a declarat ulterior frumoasa din India. După despărțire, Aishwarya l-a acuzat pe actor de abuz fizic și emotional, dar și de infidelitate.

Aishwarya Rai a avut o relație toxică cu Salman Khan în anii 2000

rimele zvonuri despre firea violentă a actorului au apărut în momentul în care acesta s-a dus la casa iubitei și, văzând că aceasta nu vrea să-i deschidă, aproape că a spart ușa, neținânc cont că mâinile începuseră să îi sângereze de la efort. Se pare că era furios pe vedetă întrucât aceasta, aflată în plină glorie, nu voia să se așeze la casa ei și să facă copii.

După îndelungi negări, în 2002, după separare, Aishwarya Rai a vorbit deschis despre problemele din relația turbulentă cu Salman Khan pentru The Times of India.

'Ne-am despărțit, dar el încă nu s-a împăcat cu ideea. După separare, mă tot sună și spunea prostii la telefon. M-a acuzat că aș fi avut idile cu colegii de platou, m-a 'cuplat' cu toți cu care am lucrat. Au fost situații în care Salman m-a bruscat, dar din fericire nu mi-a lăsat semne. Iar eu trebuia apoi să mă duc la muncă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Când nu voiam să-i răspund la telefon își făcea sigur rău, se rănea', a declarat Aishwarya Rai.
Aishwarya Rai este căsătorită, din anul 2007, cu actorul Abhishek Bachchan și are o fetiță de nouă ani.

Drama uitată a celei mai frumoase femei din lume. Aishwarya Rai a avut o relație abuzivă cu celebrul Salman Khan, iubitul Iuliei VânturDrama uitată a celei mai frumoase femei din lume. Aishwarya Rai a avut o relație abuzivă cu celebrul Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur

Foto: Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter