Drama unei actrițe din "Neveste disperate". Marcia Cross și soțul ei au avut cancer: "Te simți ca și cum ai făcut ceva rău..."

Publicat pe

O știm cu toții din serialul „Neveste disperate”, unde era o apariție sobră, dar plină de șarm. În spatele zâmbetului său afișat mereu se ascunde o mare suferință. Un diagnostic crunt i-a schimbat viața atât ei, cât și soțului. Au câștigat lupta împotriva cancerului, însă nu înainte de a avea parte și de experiențe neplăcute.

Drama unei actrițe din "Neveste disperate". Marcia Cross și soțul ei au avut cancer: "Te simți ca și cum ai făcut ceva rău..."Drama unei actrițe din "Neveste disperate". Marcia Cross și soțul ei au avut cancer: "Te simți ca și cum ai făcut ceva rău..."

Actrița în vârstă de 58 de ani a trecut prin momente cumplite de la aflarea diagnosticului de cancer anal. Boala nu ține cont de celebritate și nimeni nu este ferit din calea ei. Marcia Cross, însă, nu s-a dat bătută, a suportat stările de rău, tratamentul dur, căderea părului pentru ca la final să iasă învingătoare. Din păcate, nici soțul ei nu a fost ferit de cancer, astfel că a suferit, în egală măsură, și pentru jumătatea ei, care îi stă alături de peste 15 ani. Tom Mahoney a avut cancer în gât.

Marcia Cross a aflat diagnosticul în luna noiembrie a anului 2017, în urma unui control de rutină la ginecolog. După ce i s-a pus diagnosticul de cancer anal, au urmat șase săptămâni de chimioterapie: 'Nu a fost nevoie intervenţia chirurgicală, ceea ce a fost o uşurare pentru mine. Îţi doreşti să păstrezi muşchii sfincterului. Acum că mi-am dat seama cât este de importantă sănătatea anusului! […] Ori de câte ori merg la toaletă mă gândesc ‘Asta-i minunat! Îţi mulţumesc, corpule!’', a relatat vedeta, potrivit csid.ro.

Marcia Cross: „Există multă rușine în jurul acestui subiect

După toată această experiență, Marcia Cross a ținut să transmită că oameni nu ar trebui să se rușineze cu un astfel de diagnostic, ci ar trebui doar să facă ce le stă în putere pentru a se vindeca, fără să se mai gândească la părerea celor din jur.

„Știu că există oameni care se rușinează. Ai cancer! De asemenea, de ce trebuie să fiți rușinați? (…) Te simți ca și cum ai făcut ceva rău, știi, pentru că a a apărut în anus? Haide, ai lucruri mai bune de făcut și destul de luptat ca să mai crezi așa ceva!

Vreau să ajut la înlăturarea stigmatului din jurul cancerului anal. Am citit o mulțime de povești ale supraviețuitorilor de cancer, iar multe persoane, femei în special, erau mult prea rușinate să vorbească despre tipul de cancer pe care l-au avut. Există multă rușine în jurul acestui subiect. Vreau ca acest lucru să se oprească , a menționat ea, conform dcmedical.ro.

Marcia Cross este acum recunoscătoare că s-a vindecat și că se poate bucura din nou de viață. A scăpat la muchie, având în vedere că aceași boală ucis-o și pe colega sa de breaslă, actrița Farrah Fawcett, din „Îngerii lui Charlie”, în urmă cu 11 ani.

Sursa foto: Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter