Edward Sanda, adevărul despre relația cu Cleopatra Stratan: ”Nu sunt eu fericitul Ghiță”

Publicat pe
Edward Sanda, adevărul despre relația cu Cleopatra Stratan: 'Nu sunt eu fericitul Ghiță'Edward Sanda, adevărul despre relația cu Cleopatra Stratan: 'Nu sunt eu fericitul Ghiță'

Cleopatra Stratan are 17 ani și o frumoasă colaborare muzicală cu Edward Sanda, așadar nu a mirat pe nimeni când s-a lansat vestea că artista trăiește prima iubire alături de acesta. Cântărețul a venit, însă, să spulbere zvonurile că au devenit un cuplu, explicând că singurul lucru care-i unește e o prietenie sinceră.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat câteva piese împreună şi cu siguranță că orele petrecute împreună în studioul de înregistrări şi pe platoul de filmare și-au spus cuvântul, facilitând apropierea dintre cei doi. Însă nu într-atât de mult încât să ducă la o poveste de iubire, după cum s-a răspândit vestea.

Edward Sanda, adevărul despre relația cu Cleopatra Stratan

După ce s-a vehiculat că artista l-a găsit pe Ghiță, pe care îl tot așteaptă la portiță, după cum spunea celebra ei piesă, ce i-a adus consacrarea la doar trei ani, se pare că lucurile nu stau așa.

Edward Sanda a lămurit situația, explicând că între el și Cleopatra există o conexiune specială, dar nu una de îndrăgostiți, ci de prieteni.

'Nu ştiu de unde a apărut acest zvon, dar nu este adevărat! Sunt mai multe poze, dar între mine şi Cleopatra nu a fost nimic mai mult decât o prietenie sinceră şi adevărată. Nu s-a pus niciodată problema că noi am avea ceva mai mult, decât să colaborăm muzical. (…) Nu ştiu de ce a venit toată aceasta nebunie, fix în această perioadă în care nici nu m-am întâlnit, ea fiind stabilită în Chişinău. Mă aşteptam la zvonuri de genul acesta, acum câteva luni când era în Bucureşti. (…) Momentan, nu avem niciun fel de legătură. Nu sunt eu fericitul „Ghiţă', a spus Edward Sanda pentru Star News.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum a reacționat Mircea Badea când a văzut rochia purtată de Carmen Brumă la Gala Unica 2019. Prezentatorul nu s-a abținut

Obiceiul lui Smiley, de care nu știe nimeni. Artistul se roagă la muntele Athos: 'Nu sunt vreun habotnic, dar cred în Dumnezeu'

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter